BYTER BLOGG - JOHANNASTEEN.DEVOTE.SE

Efter ett tag på blogg.se tänkte jag nu byta, precis som rubriken säger. Har tröttnat på att sitta flera timmar med att få ihop en enkel design och kände helt enkelt för en förändring. Och bara för de så krabbar blogg.se, kan inte länka eller ladda upp bilder (vet inte om det bara är min data men ändå). Har även laddat hem devote appen till mobilen så lär bli mer uppdatering! Så nu testar vi på devote.se istället och trivs jag inte byter jag helt enkelt tillbaka. Tänker spara denna bloggen för det finns så sjukt mycket minnen här. Men det är här ni ska läsa (vet att det inte går att länka men ni får helt enkelt kopiera): www.johannasteen.devote.se www.johannasteen.devote.se www.johannasteen.devote.se

GOSE

Sötisen som gömmer sig under en filt om man säger att han ser ut som en råtta nu när han har rakat sig. Haha


SLUTA DRÖM OM DET LJUVA LIVET.

Godmorgon!

Har insett hur mycket jag älskar sovmorgon. Har hunnit kolla senaste vd avsnittet (sommnade igår), duschat, druckit kaffe, lyssnat på musik och nu sitter jag färdig fixad och äter lite frukost. Ska strax köra och hämta upp flisan och sen vidare till skolan. Kvällen bjuder på träning. hörs sen

puss


FÖR VI LEVER ALLA MED KÄNSLAN ATT FALLA.


mitt fina lilla gudbarn, min fina lilla kusin, min fina lilla favorit tjej♥

Helt vanlig måndag, tre lektioner och sedan slutade jag vid halv tre. Fick ett sms från carolina "du saknar inte ditt bankomatkort & körkort?" woupsi. Hälsade på henne en stund innan jag tog en promenad från funkabo in till stan(obsavera promenad). Vandrade runt på stan i min ensamhet, hittade två par jeans. Otroligt väbehövligt då alla mina gamla tragiskt nog blivit för små eller gått sönder. Har precis tryckt i mig mat och ligger i soffan och kollar på 101 dalmatiner som går på tv, hur mysig film! Kollade jämt på den när jag var liten. Ikväll ska jag plugga lite svenska, kolla på det nyaste vampire diaries avsnittet och gå en runda med ronja. Imorgon börjar jag vid elva och det är så sinnessjukt underbart! Gillar läget lite denna veckan då jag går till halv tolv på onsdag och är ledig fredag + ensam hemma hela helgen. eheh

PUSS

OCH JAG VILL BARA KÄNNA HUR DET KÄNNS. TÄNKA TILLBAKA OCH BARA MINNAS NÅN SEKVENS.



Jo men jag lever. Fick höra av söta filippa att jag var duktig på att uppdatera måste motvilligt erkänna att jag inte är de. Men här kommer en liten uppdatering om vad som hänt i mitt händelserika liv sedan sist.

Fredagen bjöd på utgång med fina tjejer, laddade upp med mc donalds och lite stadshäng. Korkade sedan upp med fina fruktdrinkar, skön musik, "jag har aldrig" och ännu lite mer fruktdrinkar. Tog oss sedan till palace, dansade, drack och hade det trevligt tills jonas snällt nog körde hem oss och jag deckade bredvid lisafisa.

Gårdagen bjöd på den fetaste powernapen i soffan på väldigt länge för att sedan spendera kvällen hos frida tillsammans med jonathan och jesper. Lagade misslyckad tacos, hyrde ett antal filmer, gick en promenad och somnade ett x-antal gånger på soffan.

Idag har jag och jesper bara chillat, kollat på film och käkat middag för att sedan ta en roadtrip in till staden. Kolla på fotboll och sjunga nostalgi låtar med en fin hanna var ett bra avslut på en bra helg. Att tjejerna slog ifk kalmar med 3-1 var ännu bättre. Ligger just nu nerbäddad i soffan och äter vindruvor och skrattar till timeout tillsammans med mamma och pappa.

puss

REMEMBER ME.



Spenderade 1,5 timme i soffan framför remember me innan. Handen på hjärtat, detta kan vara världens finaste film. Och sen skadar det inte att han är så sjukt snygg, hans personlighet gör att man lätt skulle kunna äta upp honom. Som alltid i sorgliga filmer rinner tårarna i slutet, kan inte beskriva med ord hur mycket jag hatar det. Men ska inte avslöja mer ifall det finns någon där ute som lyckats att missa denna älskade film. Ett tips: SE DEN

SNORIGA ARMAR OCH EN RANDIG KIND. GLÖMMER ALDRIG BORT MIN TONÅRSSYND.

Har haft kanske årets lugnaste dag. ätit lite (okej mycket) thaimat, suttit på altanen och druckit kaffe och lyssnat på veronica maggio och funderat över hur hon kan få ner alla känslor i en enda text, varit ute på en powerwalk med alfons och kollat på film.

NU: ska försöka bota min sprängande huvudvärk med lite kaffe och plugg. wi


BABY I TELL YA. MY HEART WAS FREAKING OUT WHEN I HELD YA.


livet ägde ganska mycket med lite utstående öron, lite slickat hår, lite solbränna och en liten fin vän bredvid då det största bekymmret var hur dags vi skulle korka upp.

MEN nya planer smids, samma fina vänner - annan destenation. Kan bli bra, riktigt bra. Kom nyss hem från träningen som bjöd på skratt och tårta (!) har nu duschat och ätit lite havregrynsgröt - galet gott. Imorgon bojkottar vi skolan för lite sovmorgon, besök på ungdomsmottagningen och thaimat. Jag klagar då inte.

FIND SOMEBODY JUST AS FUCKED UP AS YOU ARE AND SETTLE DOWN.


har inte varit något stort fan av livet på senaste tiden eller så har livet inte varit något stort fan av mig, vad vet jag. Vi har i alla fall inte kommit överrens helt enkelt. Desto större fan har jag varit av mina vänner och familj. Men för att se det från en ljusa sidan: nu kan allt bara bli bättre, eller hur?

skolan och fotbollen är väl vad som tar upp min tid just nu, lite släktkalas och lite myskvällar också. Har varit lugna och mysiga helger ett tag nu, något vi ska ändra på på fredag. Men nu: (trumvirvell)....ska jag plugga! Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist men två böcker ska läsas så det är lika bra att börja. Ikväll ska jag ut och springa en runda och sedan kolla på idol. Så nu vet ni.






IF I TOLD YOU, WOULD YOU GO THERE TONIGHT?







DID I SAY IT'S JUST A BOY, WHO KEEPS ME ALIVE?

Varför har jag alltid bra fredagar tills jag kliver in i mediasalen? Då funkar inte datan helt plötsligt, photoshop stänger av sig och glömmer att spara och just mina teckensnitt funkar inte. blir smått galen på de faktiskt. Men solsken, fina klasskompisar och lite donken häng med några nötter väger upp denna fredagen.

Planerna för ikväll är att dra hem snabbt (när jag gjort klart min upgf) käka och dra och spela match. Hemma mot rottne klockan 19.00 och jag hoppas att min ljumske håller då jag sträckte till den igår på träningen. Kvällen ska spenderas i högsta mysform med mina tjejer och morgondagen bjuder på släktkalas för carolina. Vit och lugn helg, så jävla värt.

puss

MAKE LOVE.


11-08-15 - 22.13



Det finns alltid ärlighet bakom "jag skojar bara".  Lite kunskap bakom "jag vet inte"
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte".  & Lite smärta bakom "det är lugnt"


SIESTA 2011.



Hur underbar är inte filippa då som satt ihop denna videon från siesta? Blir både tårögd och dör i gapskratt, riktigt fina minnen med riktigt fina människor. Hade väl typ kunnat göra vad som helst för att sitta i solstolen igen med en cider i handen och lyssna på musik!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN.



carolina fyller 21 idag och det ska firas med födelsedagsmiddag + tårta med hela familjen. klagar då inte. Så får gratulera min fina storasyster på födelsedagen och avunda hennes fina halsband som hon fick av mig, vill mest ha det själv liksom.

NU: träning

IT'S COLD AND IT'S BROKEN.


älskar felicias imitation av james bond , filippas försök att se farlig ut och mitt försök till att se pepp ut men förblir en skabbig tjej som inte duschat de närmaste dagarna. Men precis här var jag så jävla lycklig.

Provat ut min studentmössa idag (kan jag sluta tjata??) så fin, rosa och allt. (och nej hela mössan är inte rosa som mamma frågade i panik). Kom precis hem från träningen, har duschat och ska nu äta gröt. Såg på pappas dator att han letar förfullt efter en boxnings säck, han måste verkligen anse att jag är i stort behov av en. Imorgon är det en lektion i skolan sedan fetaste mysdagen med ett gäng tjejer.

puss

MORGONMYS.



Ligger i sängen med en morgontrött björn, har precit kollat klart på trassel eftersom jag somnade. kan vara världens sötaste film! Dricker kaffe och lyssnar på musik nu, taggar lite projektarbete men mest provning av studentmössorna ehe. älskar sovmorgon

SOM JAG HADE DIG FÖRRUT.


dagens (världens sämsta bild) shortsen är från h&m, likaså tröjan och halsbandet är alltså från lindex.

Haft en helt okej dag i skolan med mycket kaffe drickande och en hel del skratt. Var nere på träningen en stund där det bjöds på ännu mer skratt. Har inte hunnit med mycker mer, kollat på en hemsk film om trafficking. Imorgon börjar vi vid 11 och slutar  efter att vi provat studentmössorna (!!!) runt halv två. Ska in till stan och fika med carolina dåoch sen bjuder kvällen på träning.

Men nu: har laddat hem filmen trassel efter att blivit inspirerad av tove. älskar ju tecknade mysiga filmer, passar ju nu eftersom det är höst/storm/regnoväder ute. snacka om att hösten är här. usch

godnatt!

IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE.



The Ark var och spelade på siesta i sommras när vi var där, någon utav de första kvällarna. Vi hade inte ens tänkt gå dit men filippa och jag gick i alla fall, mest bara för att typ. Och sedan dess är jag helt fast, hur han snackar mellan låtarna får mina armar att resa sig. Låtarna isig är kanske inte de bästa men han gör dem så jävla bra. Detta klipp är dock inte från siesta men han sa ungefär samma sak och han är ju så jävla klok!

Hade inte bangat på att se dem igen, därför känns det ännu lite surare att jag missde the ark & håkan när dem var här i kalmar i sommras. Det är ju deras sista tuné någonsin och jag är så jävla glad att filippa och jag gick dit och kollade trots allt. Tycker han är så jävla cool rent ut sagt.

SET FIRE TO THE RAIN.



Har efter omständigheterna (mitt humör) haft en fin helg. började med liten roadtrip med lisafisa, satt på en brygga och pratade i någon timme tills vi åkte hem till mig och la oss i sängen för några avsnitt vampire diaries.



Var på marknad med mamma en stund på dagen bara för att liksom. Bestämde sedan med lisafisa att festa och efter mycket om och men hamnade vi hemma hos julia med ett gäng tjejer på förfest. Mycket trevlig natt dock valde jag och lisa att nattkäka istället för att dra vidare. Lite för mycket alkohol och lite för sugna på mat..



Vaknade upp halv ett idag och tog tag i mitt liv. Städade hela mitt rum (innan kunde man inte gå på golvet för alla kläder), bytte lakan, damsög, torkade ja allt man kan tänka sig. Är helt slut nu, ska ut och springa en runda för att se hur förkylningen känns och ikväll ska jag kolla på idol.

där har ni min helg, hoppas på bättre humör typ nu genast. Hatar att hata allt. Pappa tyckte att jag skulle ha en boxningssäck i rummet som jag kunde "lägga mina känslor på" när jag behövde det. haha


FML.



Såhär glad är man om man fotat den perfekta bilden till en reklamkampanj om bruna bönor men i fel format
med en deadline på fredag.

Såhär glad är man om man insett att man inte har något liv vid 18 års åldetr. tragisk är bara förnamnet.

Såhär glad är man om man har fått utslag i hela ansiktet.

Såhär glad är man om man förstört sina enda hörlurar

Såhär glad är man om man är en redig jävla bitterf*tta


Idag är det fml. återkommer när jag är glad igen

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ALLA MAIL OCH KODER. JAG VILL HA DIG HÄR PÅ RIKTIGT INATT.



Lindex 99:-

FINA FLICKOR



kaffe latte, strålande sol och en uteservering gör dagen så mycket bättre

IT GOES AROUND THE WORLD AROUND AS LADIDA.



En onsdagsnatt med två favoriter, mängder med alkohol och minst lika mycket skratt. tycker så mycket om er♥

PATETISK VAR ORDET.

haha om ni visste hur patetisk jag är just nu..tur att ingen ser mig, mer än mamma då som ger ut lite blickar då och då som "det där kan inte vara min dotter" eller "vad har jag gjort för fel egentligen?". Men jag är rastlös för dem andra tränar och jag får inte trots att jag mår bra (medicinen äger). Ikväll kör vi på utgång, allra allra sista vallen. lite sorgligt ju. ryktas om att felicia, jag och filippa ska få ner champange, vin, cider och vodka på en och en halv timme. med andra ord: det kommer att gå åt helvete

YOUR FAVORITE PART.



I never wanted to be your whole life - just your favorite part


OH UP, DOWN, TURN AROUND PLEASE DON'T MAKE ME HIT THE GROUND. TONIGHT I THINK I WALK ALONE, FOUND MY SOUL AS I GO HOME.



1 lektion och lite planering för kvällen sedan mötte jag upp mamma på 4kök för lunch och lite stadshäng. mysig onsdag med andra ord. Ligger just nu i soffan och dricker kaffe och lipar till extrem home makeover, fyfan vilket fint program.


MOBILBLOGG.

Ligger i soffan och kollar på fotbollen med Carolina, alfons ligger och sover på min mage och Carolina tjatar om hur snygg elmander är. Var nere och kollade på vår match innan med emma och Mia blev så jävla sugen på att spela bara för att jag inte kan! Men öronen är lite bättre redan utav medicinen :) imorgon är det onsdag , veckans bästa dag. Börjar tio och slutar halv tolv ska äta lunch med mamma på stan, kvalitets tid kallas det. Jag klagar då inte Pusss

SJUK.

Det blev ingen träning igår. Blev bara sämre och sämre på kvällen och inatt vaknade jag av något som kändes som om mitt öra sprängdes. Har haft ont hela dagen och det känns som om jag flyger flygplan. Kom nyss hem från vårdcentralen där det efter mycket om och men konstaterades att jag hade öroninflammation. Dock inte den vanliga då trummhinnan går av och man måste äta pencilin utan att trummhinnorna var väldigt böjda och vätske fyllda och kan gå av när som helst.

Hur som helst har jag fått utskrivet något som ser ut som ett nässpray för att få bort vätskan i öronen och sedan smärtstillande för att jag ska tömma öronen på vätska, ni vet när man håller för näsan och blåser utåt, fyra gånger om dagen. Så kill me, det gör så fruktansvärt ont. Har det inte blivit bättre på fredag måste jag tillbaka.

Alltid är det något, får verkligen hoppas att detta blir bättre för det gör så jävla ont och jag hör nästan ingenting. Ska krypa ner i sängen framför vampire diaries nu (ovanligt) och ikväll ska jag kolla på tjejernas match om jag orkar och sedan ha idol mys med familjen.

ja det är nu ni ska tycka synd om mig.

SVAREN ÄR EN VISKNING I EN VÄRLD LÅNGT BORT.



Fick ett samtal av mamma igår att carolina var på väg till akuten med ambulans och att hon skulle ringa mig när hon visste mer. Tillbringade tiden med fina vänner, ben & jerrys och en film. Låg sedan i soffan halva natten och gosade med alfons tills mamma och dem kom hem. Visade sig att hon fått en rejäl smäll i sin match och därmed en spricka i benet/foten. Har alltså inte sovit mer än 3/4 timmar i natt - totalt slut.

Ska krypa ner i soffam med min förkylning tillsammans med carolina och hennes onda ben för att lära henne kolla på världens bästa serie,vampire diaries. Farmor var här innan så har tryckt i mig fika. Ikväll blir det träning om min förkylning plus hosta tilllåter det vilket jag hoppas för imorgon är det match som gäller. Nu ska jag ta hand om min halvt handikappade syster ♥

pusss

-


SO CLOSE BUT STILL SO FAR AWAY. LET ME GO OR MAKE ME STAY.



kan nog vara världens sämsta människa på att göra pannkakor (där av bilden). har annars inte gjort mycker mer än att ätit dessa pannkakor, de var faktiskt goda tro de eller ej, gått en runda med ronja samt tittat på en dålig film i soffan. mysig söndag helt enkelt. Ska bort till flisan nu vid sex men innan dess: vampire diaries.

PUSS

GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN.I



mår totalt skit. men vilken kväll igår, lisa fyllde till slut även hon 18 så ett stort grattis till vår egna lilla fisa. Förfesten igår var sinnessjukt rolig, dansade och svepte drinkar hela kvällen. Vallen levererade inte lika mycket, kan inte sluta jämföra det med sunny beach och den glade viking. Har alltid sagt att jag aldrig blir bakfull, tar tillbaka det. Har legat helt utslagen i sängen framför vampire diaries tills nu, då jag har förflyttat mig till soffan i väntan på att pappa ska komma hem med pizza till mig. Inte så konstigt att man mår som man gör med tanke på vad som dracks igår. herregud. älskar i alla fall tanken på att det är lördag idag och inte söndag.


MY OH MY.



är helt jävla totalt slut i både kropp och huvud. genomled en träning i ösregn som avslutades med löpning. efter en kokhet dusch är jag i alla fall människa igen. ligger i soffan och trycker i mig mat, så jävla gott.

Imorgon är det skola, resturangkäk med tjejerna, förfest och vallen som står på shemat och jag är så jävla pepp, bara inte ikväll. Fina lisafisa tar steget ut i 18 åringarnas värld och det ska vi fira!

men först: SOVA

puss

RSS 2.0