NEVER STOP WALKING.



Efter tre lektioner och en lunch på 4kök tillsammans med carolina & jesper hämtade hansson upp mig och felicia för hemfärd (näradödenupplevelse). Väl hemma fixade jag mig lite innan lisa kom för att hämta mig. Vi åkte till felicia där det väntades grillmys, skön musik, alkohol och trevligt sällskap. Sådana kvällar kan vara dem bästa.

Idag är det lördag och det bokstavligen talat snöar ute. Sov till tio, gick sedan en lång promenad med alfons och nu sitter jag i soffan, nyduschad och kollar på honey. Ska in till stan i eftermiddag för lunch med mina fina flickor och kvällen lär sluta med en del alkohol då jag fått äran att ha carolinas lägenhet över helgen. Imorgon står söndagsmys med jesper på shemat ;*

PUSS

I DO.


GODMORGON.

GODMORGON. Idag är det fredag vilket uppskattas något enormt då det väntas grillning och alkohol hemma hos syskonen valentinsson. Igår var det pizza & chokladmys med tove & jesper innan vi deckade innan klockan 23.00 till vänner. Nu sitter jag hos jesper och han vägrar att vakna! Ska kasta kuddar på honom för vid 8.10 har jag engelska c prov som jag bara måste klara!!

PUSS

HUR LÅNGT MAN ÄN HAR KOMMIT ÄR DET ALLTID LÄNGRE KVAR.



Mår fortfarande d.å.l.i.g.t ! Efter en lektion och lite malsalshäng tog jag tåget till mormor och morfar där mamma, tommy och carolina var. Kroppkakor stod på menyn och dem har aldrig smakat godare. Efter lite mys med mormor och mamma åkte jag hem och somnade på två sekunder. Den här jävla tröttheten släpper aldrig. De flesta ska ut ikväll men jag ska ha myskväll och försöka att bli frisk.

& förresten jag är inget stort kent-fan utan en mer håkan tjej men lyssna på Kents nya låt., det var längesedan jag hörde en sån galet bra låt. Lyssna och njut!

PUSS

JUST WHEN YOU THINK IT CAN'T GET ANY WORSE, IT CAN. AND JUST WHEN YOU THINK IT CAN'T GET ANY BETTER, IT CAN.


DO IT RIGHT.

NU: powerwalk med alfons i solnedgången innan jag bänkar rumpan framför top model

I CAN FEEL A HOT ONE TAKING ME DOWN.


BLOD, SVETT & TÅRAR. 6 månaders slit är ner skrivit på ett papper och inskickat. Tror inte att den känslan går att beskriva. Annars är det tisdag idag och vi har hängt i böllopsbutiken, fått ångest över min egen balklänning, ätit lax i matsalen och varit extra duktiga på naturkunskapen.

Mår inte bra. Har fått tillbaka de vita pluttarna i halsen och har precis vaknat efter en lång powernap. Ska ta ett långt varmt bad och be till gud att jag inte blir sjuk för det har jag inte tid med. Imorgon står sovmorgon, en lektion och kroppkakor hos världens bästa mormor och morfar på shemat.

PUSS

PUT MY WORLD INTO PIECES.



Igår var det måndag och solen tittade fram igen. Efter några timmar i skolan åkte vi hem till Hanna för att fira våffeldagen en dag försent på hennes altan, Lisa och jag slog rekord i hur många våfflor vi kunde äta och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord.

LINKÖPING.





- datorn vägrar att sammarbeta mer

EVERY GIRL WANTS:

A story like Jack and Rose

A kiss like Spiderman and Mary Jane

A friendship like Ron and Hermione

A dance like Troy and Gabriella

A strength like Edward and Bella

A secret like Romeo and Juliet

An end like Noah and Allie


BORED OF YOUR LOVE.

Hemma efter en underbar helg i Linköping med fina tjejer. I fredags myste vi och lagade middag och pratade i timmar och började sedan lördagen med en shoppingrunda, lunch och fika ute i solen. På kvällen tog vi en buss till förfesten med sköna människor, beerpong, dans och alkohol innan vi drog vidare på en studentfest som var riktigt lyckat. Skaffat mig lite nya perspektiv på livet under denna helgen. Nu är jag hemma och mår piss, vita prickar i hela halsen så ska försöka sova bort det nu så lovar jag en bildbomb imorgon!


PUSS

LINKÖPING.




Idag mina vänner är det fredag, solsken, medialektioner och matsalen serverar spaghetti och köttfärssås. Sist men absolut inte minst så går tåget mot Linköping i eftermiddag. Felicia, Filippa, jag och Tove ska dit över helgen för att mysa, shoppa, festa, äta, fika och bara njuta av vårvädret. Ska bli otroligt skönt att komma bort lite. Så nu vet ni var jag befinner mig dem kommande dagarna.

PUSS

@ DOLLYBLOND.

Som om kärleken inte var komplicerad nog. Som om rädslan för att inte vara den enda, eller inte
bli älskad tillbaks, inte var stor nog. Nej. För då kom Facebook. Och la förhållanden och dess problematik på en ny nivå. Plötsligt var man tvungen att bekräfta förhållandet inför vänner och bekanta att kommentera och studera. har han snygga semesterbilder? inga alls? då måste han vara ful. är han ful, oscar? är det inte lite varning att han är med i gruppen “adriana lima”? du är ju mörkblond. då gillar han ju brunetter? obvioulsy. det står ju på facebook. Och är man inte tillsammans på facebook, då är det inte officiellt. För då vet ju ingen. Och det som ingen vet, det gills inte. Och med “gills inte” menar jag att du är singel tills facebook bekräftar annat. Så du skickar iväg en förfrågan efter andra dejten. bara för att vara säker på att han inte träffar andra. och han svarar inte! han ignorerar det. jaha, då va det kört. singel för livet.  du är arg, tills dess att han med ett blygt leende uppvaktar dig på sängen och ber om att få fråga chans irl.


Och så var det detta med att “gilla”. Varför gillar han att hans syrras kompis “äter kladdkaka”, men inte att du “är på myshumör idag”. Varför gillar han tjejer som dränker sorger i bakverk hellre än en kelkåt flickvän? Jaha, hon är ju brunett, ser du efter att ha spanat in profilbilden. Kollar en extra gång. Brunett. Ingen tvekan om det. Det va ju själva fan. Så du bakar en jävla kladdkaka och lägger upp bilden i fotoalbumet, äter och skvätter choklad över hela kroppen. kom och smaaaka, din jävla kladdkakebög! En ny notis (!) – “Mamma gillar”. suck.


Som om kärleken inte var komplicerad nog. Nu har han blivit vän med någon kurvig brunett. Vem är
hon då? Var det i helgen dom träffades? Gav han ut sitt nummer också? Gav han kanske nummret, och
nu har de smsat, och bestämt sig för att göra det officiellt på facebook. Nu är de officiellt vänner på
facebook. Det var de det. 2 år i sjön. Nu är han borta. Ska man gilla kanske? För att visa att man inte alls är upprörd, fast att man bakat ännu en kladdkaka av ren ångest. Så man gillar. Tills man kommer på att det skulle kunna tolkas som ett godkännande för otrohet. Men du kan ju inte ta bort det. Då verkar du schizofren. Och om brunetten intalar din pojkvän att du är schizofren, då är du ute ur leken. Och så ringer han. Hela din värld är upp och ner och så ringer han. Och han låtsas som ingenting. Han är helt lugn. trevlig(!?) Nästan som om han var kärleksfull. Det är han inte. den otrogna jäveln. Så du blir förbannad,“varför gillar du inte mina statusuppdateringar?! och vem fan är hon den nya brunetten du snackar så mycket med?! hon ska ge fan i mig och vem jag är! jag är fan INTE SCHIZOFREN! du äcklar mig, oscar!”


Oscar är påväg hem till dig efter att ha sett din facebook uppdatering, brunetten är hans kusin från Norrland. Du är kladdig av choklad och tårar, påväg att plocka fram vibratorn igen. Och allt, på grund av facebook. Ogilla.


Så sjukt bra skrivet av dollyblond, haha


JAG FALLER FALLSKÄRM.


Stöldgods från Filippa.

Ber om ursäkt för att jag inte har prioriterat bloggen de senaste dagarna men jag har verkligen inte hunnit. I onsdags hade vi vernissage, spenderade 5 timmar på konstmuseumet med att hänga bilderna och fixa allt inför vernissaget, som gick kanon och det känns verklien skönt att ha det avklarat.

Igår var det den varmaste dagen på hela året och den spenderades med en lektion, några små roadtrips, solning med mina fina, handling av mat, mys i slottsparken och avslutades med qvösmiddag hemma hos Emma. Vi grillade och hade det rikigt trevligt innan vi körde hem och jag somnade på 2 minuter.

PUSS


SAY IT AND I'M YOURS.


Min kväll har mer eller mindre stavats pms. Låg för en stund sedan på köksgolvet förbannad över att vi inte hade en enda sötsak som kunde bota mitt sockersug. Nu ska jag i alla fall avnjuta några one tree hill avsnitt innan jag ska sova. Imorgon blir en lång dag, felicia, filippa & jag har nämligen vårt vernissage på konstmuseumet 17.30 om vårt projektarbete "football makes children laugh". Ska faktiskt bli roligt att äntligen få visa upp vårt arbete!

PUSS


SAKNAD.




Det tog lite tid att inse att du faktiskt är borta. Det tog lite tid att få bort det sjuka och dumma och ersätta det med våra fina minnen. Det tog 1 år och 11 månader. För nu saknar jag dig mer än någonsin underbara farfar.

THAT MOMENT.

När du hör den där låten du inte hört på flera år och helt plötsligt skulle du göra vad som helst för att få återuppleva det ögonblicket låten relaterar till. That moment

ONCE AGAIN.



Har haft en skön ledig dag med 13 timmars sömn, frukost ute i solen och one tree hill i massor. Avslutade kvällen med en runda med ronja då hon tog med sig fika och vi myste i blåsten. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ha myskväll med mamma i form av tv tittande, chips och dipp.

PUSS




funderar över vad jag hade gjort utan er


YOU AND I ARE SOILDERS.

Är hemma efter en mysig kväll hos felicia med tjejerna. Satt och käkade lite gott och snackade i några timmar innan ögonlocken blev för tunga. Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng framför några one tree hill avsnitt och bara njuta av att klockan inte ringer imorgon.


PUSS

SÖNDAG.


Titta vilken kärleksfull bild som jag hittade på facebook..haha

Jesper och jag lagadae i alla fall tacos till familjen igår, flisan kom också förbi och vi låg i soffan hela kvällen och skrattade åt solsidan innan jesper och jag somnade till linas kvällsbok. Idag har vi mest myst i sängen till olika filmer, ätit middag och jag har spöat honom i tvspel. Nu ska jag bege mig till flisan för lite söndagsmys med ett gäng flickor, lediga imorgon och det är mer än fint.

PUSS

LÖRDAG.

Gårdagen var väldigt lyckad ringde i panik mamma vid kvart över fyra och väckte henne sen somnade jag sött i min säng efter lite nattkäk. Det har ju skett lite förändring här och mer ska det ske när jag får tid då tove hjälpte mig. Nu ska jag hoppa in i duschen för sedan kommer jesper hit för lite lördagsmys.

PUSS


CAUSE IF YOU THINK THAT I DON'T CARE YOU MAYBE DON'T BELIVE IN US.





Fredag idag och jag har nog haft en utav dem bättre veckorna på detta året. Fina människor och solsken. Igår mös vi till det hemma hos felicia med emma & mia innan jag somnade klockan nio i tårar pga min j*vla mage. Sitter i skolan på min media lektion nu och bara längtar hem då det vankas lite rugby, förfest & sedan vidare. FINT

PUSS

LÄPPSTIFT.



Igår tog jag ett steg närmare att bli en läppstifts-tjej. Har fått för mig att jag ser ut som ett mongo i det men igår hade jag det hela dagen lång och det var kanske inte så farligt ändå. På bilden ser det klarrött ut men är mer orange/rosa i verkligheten.

PUSS

UNDERBARA SOLIGA ONSDAG.




Har haft sjukt bra dag. Sov till tio och efter lite frukost med mamma åkte jag vidare till flisan för lite fikamys i solen i endast bikini & shorts (!!). Hansson tittade förbi och en stund senare bestämde vi oss för att åka ut med båten för att fiska. Myste på vattnet i över två timmar med lite fika och fiske. Dock var hansson den enda som fick någon firre, men vad gjorde det, njöt mest av solen & sällskapet. Tog mig sedan en powerwalk med ronjis och nu har jag tagit en kokhet dusch och ligger i min nybäddade säng och kollar på oth, längtar lite till helgens bravader och försöker hålla mig vaken till bb. Som sagt, BRA DAG

PUSS

SOMETIMES YOU HAVE TO FORGET WHAT YOU WANT TO REMEMBER WHAT YOU DESERVE.



Har inget att klaga på i livet just nu. Vaknat två dagar i rad till solsken, umgåts med mina fina både i skolan och hemma och bara njuter allmänt av livet. Våren är det bästa jag vet. Sitter med min lilla my bulle i myskläder och ska strax bege mig ut på en powerwalk med mamma i solen. & imorgon är jag ledig. FINT


PUSS

VEMS HJÄRTA FLYGER HÖGST?



Söndagkväll och jag ligger i min säng och lyssnar på gammal musik och mår bra. Ska ta en dusch, gå en runda med vovven och sedan krypa ner i soffan framför alla bra program. Imorgon är det måndag och det gör mig faktiskt ingenting.

PUSS

HEAVEN CAN WAIT, WE ONLY WATCHING THE SKY.



och trots de är livet jävligt fint

LEOS LEKLAND




Hade en jätterolig kväll igår med fina människor, dans och alkohol. Tackar flisan för det. Efter lite nudlar deckade jag och jesper till oc. Idag ställdes klockan för att ta bilen in till stan med mamma och hämta upp mina kusiner. Lekte på leos lekland hela dagen, åt glass och myste. Åkte sedan vidare och åt på mc donalds och ett stopp hos underbara mormor & morfar innan vi åkte hem igen. MYSDAG

CHEERS TO THE FREAKIN WEEKEND. I DRINK TO THAT!



Tog mig en trip till millas salong för att slinga bort min hemska utväxt, supernöjd! Såhär välvårdat har nog inte mitt hår varit på väldigt länge. Slängde i mig lite pasta och somnade i soffan och nu sitter jag här och pumpar björnstammen ur högtalarna. Ikväll ska flisan firas ordentligt! hoppas ni får en fin lördag

PUSS

DON'T STOP BELIVING. HOLD ON TO THAT FEELING.



Onsdag: Satt i soffan i mjukiskläder, osminkad och drack kaffe med mamma när jag fick ett sms av felicia. "vi drar ut ikväll då". En timme senare satt jag och milla på hennes rum, drack vodka och vin och pratade mest om livet. Tog oss in till stan och KM, tog några cider innan vi deckade hos jesper med lite hamburgare från max i magen.

Torsdag: Började dagen med en fet frukost innehållande omelett, pannkakor, kaffe, oboy och mackor. Felicia och jag gick sedan in till skolan på vår lediga dag för lite projektarbete med filippa. Ska bli så sinnessjukt skönt när det är över. Tog sedan tåget hem och jag och jesper kollade på bigbrother med ronja innan vi åt lite kvällsmat och somnade till eurotrip♥

Fredag: Är helt jävla slut. Mina ögon går snart ihop. Sitter på min medialektion och har skrivit ihop en dålig analys om tre olika reklamfilmer som ska lämnas in idag. Längtar mest efter soffan och pizzakväll med mamma och pappa. VÄRT. men först ska det ätas lite staggbiffar i matsalen, en rörligbildlektion och sist men inte minst inhandlas lite födelsedagspresenter till mitt hjärta.

PUSS

LEVI'S



Fick dessa shorts från underbara flisan när hon varit i thailand. Älskar dem redan och dem blåa är redan använda. Fick även converse, solglasögon och en byxdress. Hur underbar?

.


TISDAG.



Några lektioner, lunch på mc donalds och ett jävla jobb med projektarbetet är vad min tisdag har bestått av. Har suttit och tryckt in allt om islam, judendom och kristendomen det går inget vidare, vill mycket hellre dra täcket över huvudet ikväll. Känns lite vemodigt utan någon specifik anledning, något älskade mamma märkte då jag vaknade upp till orden ovan idag. Fin är vad hon är.

PUSS

I DIDN'T SAY THAT IT'S GOING TO BE EASY. I SAY THAT IT'S GOING TO BE WORTH IT.



Kolla vad jag snodde av filippa, så fint jag och mina tjejer gjort. 74 jävla dagar kvar tills vi står i trappan och inväntar hjärtslagen för att sedan springa ut. Helt sinnessjukt. Världens bästa vår ska det bli, så det så.

Annars har jag varit i skolan och mest chillat för att vara ärlig. Åkte sedan hem till familjen pepparkaka för att mysa, pussa och prata igen två veckor med flisan tillsammans med lisa och ronja. Kom fram till att jag inte klarar mig utan er. Flisan hade köpt så mycket fint, blev så sinnes glad! Lovar att ni ska få se allt imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan invänta bb.

PUSS

SÖNDAG.



Är så sinnessjukt trött. Har kollat igenom missade bb-avsnitt och så mycket som jag skrattade när hanna w fick tvätta smutskläder har jag inte skrattat på länge. Ska hoppa in i duschen nu och sedan mysa framför en film, vet ju någon som kommer att somna innan åtta ikväll då jag endast sovit några få timmar i natt.

PUSS

19 ÅR.



Stort grattis på födelsedagen min älskade vän. Skulle ringa och sjunga i natt men fick istället en mindre utskällning av filip att klockan var fem på morgonen och att dem faktiskt sov. oups! Hoppas i alla fall att du har världens bästa dag på andra sidan jordklotet. Som tur är kommer du hem till mig i natt♥ älskar dig

CAUSE I WANTED YOU TO FIGHT.

Gårdagen var riktigt lyckad. Både förfesten hos kalle och sedan vidare inne på byttan och kvällen avslutades som vanligt på max. Dagen har endast bestått av bakishäng i solen och på max (igen..) med lisa och ronja innan vi tog oss hem. Ligger just nu utslagen i min säng och lär somna vilken sekund som helst.


PUSS


DET GÅR BRA NU.



Hoppade runt i min nya tröja glad för att jag gjorde engelska provet, för att solen sken och för att det var fredag. Tog med mig tove till en bakgård där vi satt ett bra tag, taggade våren och njöt av solen♥ Hann med ronja häng, milla häng och en fika med storasyster innan jag deckade hemma i soffan till en film med mamma och pappa. Älskade fredag.

Och visst har det skett en förändring, har bland annat klippt av mig mitt hår. Inte så värst mycket kan tyckas, men det anser jag. Men mina toppar är så lena att jag plockar med dem hela tiden och sedan har jag köpt nya högtalare till min dator vilket resulterar till hög musik och en irriterad mamma. Och pricken över i:et får jag snart reda på vad som gör min mage så förbannad hela tiden.

Sitter just nu och dunkar björnstammen och njuter återigen av att det är sol ute. Ska laga middag med mamma sen, vår favvo middag eftersom ingen annan är hemma. Ikväll ska det drickas alkohol med filippa hemma hos kalle och sedan vidare till byttan och imorgon kommer min älskade vän hem från thailand. Det går bra nu som man så fint säger.


PUSS

FEELING THE MOMENT SLIP AWAY.



TORSDAG. är trött på att vara ledsen, arg och trött hela tiden. och är det inte hela tiden kommer det alltid till någon punkt på dagen då jag känner det. till och med mitt hår har börjat ge vika, det måste bli en förändring känner jag. Ska börja med att städa mitt rum och sedan plugga på det fruktade engelska c provet som, tack gode gud, var imorgon istället för idag.

PUSS

IBLAND BLIR DET BARA SÅ.

Gick hem med tårar i ögonen, magen dödade mig lite långsamt. Somande i soffan och vaknade 40 minuter senare genom svettig. Mardrömmar är tydligen något jag drömmer om vartenda gång jag sover nuförtiden. Denna gången var det om Göteborg. Det är ingen mardröm egentligen, det var bra där. Mamma och jag hade det bra där. Men ändå gör det lite ont någonstans utan någon vettig förklaring, det bara känns. Och då blir jag ledsen, utan någon vettig förklaring. Och på samma sätt saknar jag det. Allt som har med Göteborg att göra saknar faktiskt jag. 

flummigt var ordet, men ibland bara blir det så.  

RSS 2.0