lördag

 
Lyckad middag igår, fina vänner jag har alltså. Sitter just nu hos frugan på bilden ovan. Eller mer hos filip. Ska i alla fall strax iväg till dennis för lite vin drickande och annat trevligt!
puss

you can read all about it

Har flängt runt mest hela dagen.  Mamma och pappa har lämnat huset åt mig i helgen då det är skördefest på öland. Började morgonen med att slinga mitt hår hos fina milla, alltid lika nöjd efter jag varit där. Sen storhandla på konsum, hem och laga middag + efterrätt, duka, äta själv, städa och duscha och NU är jag färdig. Ikväll kommer några tjejer hit för avskedsmiddag, hur som ska vi i alla fall till oslo.
 
puss

saknar den där lyckan


det här med oslo

Har längtat och planerat hur vi ska ha det, vilka sängar vi ska ta med och allt som har med jobb att göra. På måndag skulle lägenheten bli vår. Tills igår. Vi fick ett mejl från vår hyresvärd att det uppståt komplikationer angående den lägenheten hon skulle flytta till och kunde därför inte flytta från den vi skulle få.
 
Vi hade skrivit på kontraktet och allting. Kan ni fatta besvikelsen? Låg och slog, lipade och skrek igår för att jag var så sjukt arg. Hade sett framemot att bo där så mycket. Men till Oslo ska vi, letar redan nya lägenheter och hoppas att vi har lite mer tur än med förra. Nu kan allt bara bli bättre
 
puss

en klassisk onsdagsutgång

 
för mycket alkohol, för mycket sköna människor. go kväll

min fna vän

 
Min fna vän. Som tog mig under armen när mamma och jag skrikit alldeles för mycket på varandra, körde hem till sig, bjöd på frukost på sängen, skickade sms och frågade när jag kom hem och upperpade hur mycket hon tyckte om att jag bodde hos henne. Min fna fina vän.

vi fick lägenheten

 
Det är alltså här vi ska bo de kommande månaderna. I världens mysigaste och finaste lägenhet som ligger i gamla oslo. Oh vilket glädjerus, äntligen lite framgång!! Den 1 oktober är den vår

light years away


Trevlig kväll igår, förrutom när jag halkade på en sten trappa och krossade knät. Annars bestod kvällen av vin, ölspel och musik med trevliga människor. Dagen har mest spenderats med vännerna, en fet pizza och lite annat mys. Nu ligger jag nerbäddad i soffan tittandes på satc och ler lite för mig själv.

kär i oslo

Oslo var över alla förväntningar. Blev kär efter två dagar. De branta backarna, gamla byggander och de trevliga människorna. Imorgon avgörs det, oslo eller inte oslo. Håller alla tummar som jag har!!  Har lite bråttom nu så mer bilder får ni någon annan dag ska nämligen först iväg till milla och sedan vidare till rasmus för att förtära alkohol och dansa med fina vänner. vi hörs imorgon! 
 
puss

livet som balder

Det är som när du sätter dig i Balder för första gången. Förväntansfull över vad som komma skall. Men du spänner ändå fast dig rejält ifall det skulle komma ett hinder på vägen. Och så sitter du där med munnen öppen och försöker skrika. Ibland av förtjusning, ibland av skräck. Men vinden dämpar ljudet och hur högt du än skriker kommer det inget ur din mun. Men du skriker i alla fall. I uppförsbackarna och i nerförsbackarna.
 
Ibland älskar du känslan som sprids genom din kropp. Ibland vill du stanna upp och hoppa av. Skiftningarna går så fort att du ibland inte hinner känna efter hur det verkligen känns. Du vet bara att du ska le framför kameran som kommer vid sista backen. För att visa att du har kul, för att visa att du njuter av åkturen livet ger dig.

norge.

Imorgon mina vänner rullar bilen till norge och närmare bestämt Oslo. Har två lägenhets visningar imorgon och det är bara att hålla alla tummarna för att vi får någon utav dem. Resterande tid ska vi spendera på staden, mysa och leta jobb. Hörs när vi kommer hem!

like shootingstars

.
Har haft en bra dag. Städat mitt rum, druckit kaffe och kollat på film med bestis, gått en lång powerwalk och nu sitter jag nybadad i soffan och luktar sådär gott

we can stop the universe with our heartbeats tonight.

blir så sentimental att tårarna rinner
 

så mycket kärlek till er att hjärtat inte räcker till


let's do it one more time



Bild 1 på min nya fina höst jacka som jag fann inne på h&m. Bild 2 på mina fina tjejer som jag för övrigt hade en mysig dag med på stan. Sitter ner gosad i soffan med mamma framför en film och en skål popcorn. Kvällen och natten ska jag spendera dreglandes över nause i heartbeats. gah

växjö

åker till växjö med mina fina tjejer för att mysa hela dagen.
puss

oh my


pratar i nattmössan

Känslan av ren ångest som sköljer över när man ligger i sängen och försöker sova alldeles för tidigt och alldeles för ensam. Radera bort ångest klumpen, tårarna och de sömnlösa nätterna. Jag vill trycka på knappen, lägga dem i papperskorgen och aldrig mer ta fram dem.
Jag vill flytta till norge

kent är för bra

 

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar. Vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer och som aldrig kommer att hända. Det är bara en vag känsla av att någonting gått förlorat, att vi slösat vår bästa tid på missunnsamhet. Längre har vi inte kommit. Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort. Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort

mitt fina lilla troll


godmorgon måndag

Ställde klockan på halv nio i morse då jag trodde att jag skulle till arbetsförmedlingen. Dock visade det sig att jag ska dit på fredag istället..så jag kröp ner framför 8 mile och somnade om. Dagen består av lägenhet och jobbsökande hos flis
 
puss

söndagslyx

 
 
Söndagens bakis mat ser ni på bilden ovan. Hasselbackspotatis, kycklingfilé inlindat i bacon, sallad och sås och till efterrätt pannacotta. så sinnessjukt gott var det. mös sedan ner oss till beck och project x.

snodde bilden från flisan

 
Lördagskvällen var flummig. drack lite för mycket vin, förfestade hos rasmus, vidare till ville, sen till milla och sist men inte minst till mc donalds för fyllekäk. Somnade lagom trötta vid klockan fyra hemma hos rasmus.
 

carolinas 22 årsdag

 
I lördags fyllde min fina år vilket firades med god mat + efterrätt, vin och mys med släkten som jag inte träffat sedan studenten.
 
 

we are the children with hungry hearts

.
Lyckad utgång igår, skön förfest som avslutades med två poliser, kmhäng och sedan lite olearys. Tog oss alltså inte in till vallen men hade lika rolgit för de. Kvällen har spenderats med pizza och film med vännerna mest för att vi kände oss värda det. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova sova sova. sinnessjukt trött
 
puss

utgång

 
Har hängt med mamma hela dagen. Shoppat lite, solat och lagat middag. Slänger i mig lite äppel,socker och kanel dock har jag lite bråttom för ikväll blir det sista utgången på vallen för i år!
 
puss

han äger


come on skinny love what happend here?

Hängt i kalmar idag med mina fina. Tog en lång lunch på 4kök med saknade filippa. Planerade norge och tog igen allt vi missat sedan sist över mat och kaffe. Spenderade sedan några timmar hemma hos en saknad storasyster, fikade och hade det allmänt mysigt innan vi avslutade kvällen på mcdonalds. Nu är det dags för några avsnitt av vd innan jag ska sova!
 
puss

våffelfrukost

 
har spenderat min förmiddag med våffelfrukost hemma hos fröken elmersson tillsammans med syskonen valentinsson. Väldigt mysigt. Nu ska jag hoppa in i duschen innan mamma och jag ska bege oss till kosta för att leta efter födelsedagspresent till carolina.
 
puss!

jag vaknar med tanken varje dag

Min kropp har tagit storstryk av all alkohol de senaste veckorna. Ligger nerbäddad med feber, hostan från helvetet och som gräddet på moset en vidrig mensvärk. Ångest över framtiden och ont i hjärtat. kom igen livet kan du inte vända och bli lite bra igen?
 

HELG.


I lördags drog milla och jag till Hanssons stuga i sölvesborg för att grilla, förtära alkohol, spela spel och kolla på stjärnorna med sköna människor. I söndags frossade vi donken i karlshamn innan vi begav oss hemmåt och mot familjen valentinsson där det bjöds på filmmaraton, chips och dipp. mycket trevlig helg även om jag lite tappat greppet om vad helg innebär.
 
 

hemma!

 Hemma igen efter en go vecka i magaluf med tjejerna. nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och ta igen 1 veckas sömn. felicia står för alla bilder så en bomb får ni imorgon. puss

RSS 2.0