MIN FÖDELSEDAG.



Två bilder sedan gårdagen. Hade en underbar födelsedag med mina finaste tack så jättemycket för allting♥ Vaknade upp till sång och paketer av mamma och pappa. Spenderade sedan dagen med mysig familjemiddag tills tjejerna kom hit för födelsedagsmiddag och mys. Tycker så mycket om er

PUSS

19 ÅR OCH JÄVLIGT LYCKLIG.



I TOLD YOU SO.



Vaknade med ett leende på läpparna idag till solsken efter 9 timmars sömn. Sitter på median och knaprar ihop en text om mobbning till vår tidning. Ska alldeles strax springa ner till matsalen då min mage dör av hunger och det serveras (för en gångs skull) sjukt god mat i matsalen. Ikväll väntas 18 års fest och förfest med underbara tjejer. och imorgon fyller jag 19 hihi

PUSS

TORSDAG.



Har knappt några lektioner alls i skolan längre. Idag stod engelska seminarium och en naturkunskaps lektion på shemat innan vi gick in till stan för att titta på den hms nya kollektion fashion against aids. Hittade ett jättefin kjol som jag ska köpa imorgon! Har spenderat hela eftermiddagen tillsammans med flisan och ronja. Färgade hennes hår rött (se bilden, så sjukligt snygg vän jag har), ätit vitlöksbröd och myst. FINA TJEJER.

Min kväll har jag spenderat i soffan tillsammans med glass och ice age. Min humor rakt igenom. Ska lägga mig i sängen och kolla igenom missade bb-avsnitt nu då jag är jättetrött. Fredag, sovmorgon och 18 års fest gör det lite lättare att stiga upp imorgon.

PUSS

ONSDAG.



Spenderade min onsdag med lite uppsatsskrivning i svenska b, en lång och mysig fika med fina människor och mentalt stöd i tatueringsstudion innan jag mötte upp jesper. Vi åt lite, spelade rumble med mamma och pluggade innan vi somnade till the notebook♥

PUSS

SKINNY LOVE.



15 år och en naturbegåvning. Får kalla kårar, så fint är det.

WHERE HAVE YOU BEEN.



Förra veckan var hur mysig som helst med föedelsedagsfirande + utgång hos felix och sedan vidare mot harrys, bakisdag med flisan följt av middag och filmmys med några fina tjejer. Och helgen spenderades med trerätters med hela familjen Steen och avslutade den med släktkalas för mig.

Denna veckan är inte lika go. Har blivit dunderförkyld och kan knappt sova för att bihålorna och halsen värker. Men imorgon väntas na prov i svenska, ett utveckligssamtal, en fika på stan och lite supporthäng i tatueringsstudion.  Nu ska jag ta en lång dusch och äta lite glass innan jag måste ta tag i min engelska

LIVET ÄR FINT.



Livet är faktiskt jävligt fint. Men jag är så frukstansvärt dålig på att stanna upp och njuta av min tillvaro istället för att bara köra på. Denna tid är den tid jag ska kolla tillbaka på och önska att få tillbaka. Jag har så jävla mycket att se framemot. Min födelsedag. Utgångar på vallen. Mysiga sommarkvällar på krögers. Cypern. Siesta. Balen. Studenten.

Jag känner att det är dags att njuta lite av denna våren för en sådan oslagbar vår som det kommer att bli, den kommer aldrig att komma tillbaka. För jag har faktiskt finaste killen, de bästa vännerna och den mest underbaraste familjen. Jag tar studenten om exakt 2 månader och sedan kan jag iprincip göra vad jag vill med mitt liv. Man måste uppskatta det man har här i livet, de stora som små sakerna och stanna upp och njuta av tillvaron ibland. Annars är det ingenting värt. Och jag vill inte titta tillbaka på denna tid och ångra att jag inte uppskattade tillvaron tillräckligt mycket. Livet blir faktiskt vad man gör det till.

Denna veckan har jag fullt upp med livet så jag återkommer när jag landat här hemma igen, runt fredagkväll skulle jag tro.
PUSS

HEARTBEATS

 








kan vara världens finaste låt

BURNT LUNGS, SOUR TASTE. LIGHT'S GONE, DAY'S END.



Bilden består av jag och min pilot innan vi tog oss över till öland för att dricka, spela beerpong och dansa halva natten lång. Lite mycket alkohol men dock en sådan trevlig kväll som avslutades med två slitna soldater i varsin säng. Igår spenderade jag och min bakfylla lite kvalitetstid på staden med mamma och syster i form av en lunch på 4kök. Mötte sedan upp jesper för lite lördagsmys. Sov konstant i fyra timmar, kollade på film och åt chips var det som vår energi räckte till.

Nu har jag minsann storstädat hela mitt rum, bytt lakan och dammsugit. Klappar mig lite på axeln. Ska dricka lite kaffe med mamma och pappa nu innan jag välförtjänt ska krypa ner i min säng tillsammans med mina ostbågar och kolla igen alla missade bb-avsnitt. Ikväll ska det mysas och käkas lite ben&jerry med fina flickorna, kan inte avsluta detta lov på ett bättre sätt. Har faktiskt ingen söndagsångest då denna veckan kommer bestå av födelsedagsmys för jesper i form av grillning och utgång, lediga dagar, arbetsinterjuv och släktkalas för lilla mig.

PUSS

IS IT WORTH IT?



Hej mina vänner! Har inte skrivit på ett tag då jag mest njutit av att ha mitt allra sista lov någonsin, lite sorgligt. Har mest sovit, kollat på olika filmer, tränat lite, umgåts med fina vänner och jobbat. Men det har hänt tre roliga saker:

  • Jag har hittat min studentklänning. Inte alls en sådan som jag egentligen ville ha men kunde inte motstå ryggen på klänningen. Beställde den i alla fall för någon dag sedan så jag hoppas att jag får den i brevlådan tills nästa vecka. Börjar kännas verkligt nu, att jag faktiskt ska ta studenten om två månader.
  • Jag har fått se min balklänning. Sådan ångest som jag har haft över denna klänning är obeskrivlig. Har alltså sytt upp min hos en sömmerska och lämnade bara in en bild och valde tyg och såg den första gången på riktigt i söndags. Och jag är kär, den blir bara finare och finare ju mer jag kollar på den. Åh 6 juni kan inte du bara komma nu på en gång?
  • Och sist men absolut inte sist: om 36 dagar befinner jag mig tillsammans med milla och flisan en vecka på cypern. Satt hemma hos mig i extas över att vi funnit en resasjukt billig resa + tågbiljetter upp till stockholm. Och rätt som det var så hade vi klickat hem resan utan mening! Men det löste sig med pengar och allt så nu räknar vi bara dagarna, så galet roligt ska det bli.

Annars sitter jag just nu i soffan mätt i magen efter lunch och ska strax fixa iordning mig. Har både hunnit jobba och träna idag vilket jag känner mig otroligt stolt över, hehe. Vid fem tiden ska jag bege mig bort till flisan för att sedan åka vidare till Filippa där det vankas grillning och mys hela kvällen. Imorgon är det även qvös fest med tema pearl harbor, satsar nog på att bli en japan eller något och ett besök hos farbro doktorn. Nu är ni uppdaterade om mitt liv.


PUSS

LITE SOMMAR KANSKE


GOOD TIMES.



Hade jättemysigt på öland igår. Åt tacos, tittade på tv, var ute och gick i blåsten, grillade och spelade spel innan vi somnade gott i lillstugan. Idag fyller underbara mamma år♥ så farmor är här och vi har nyss ätit god middag och snart ska vi fika. Ska hinna med en prommenad med ronja också innan vi ska mysa ner till film och godis.

PUSS

I JUST CAN'T LOOK.



Det var ingen bra kväll igår, ganska ovärd men tackar dennis för förfesten som var rolig. Nu ska jag ta en dusch ínnan det bär av mot öland för lite mys i helgen.

PUSS

LET ME LOVE YOU.



Lagom varmt att sitta och kolla på fotboll klockan tio på morgonen i linsdal. Men med en tove, en felix, kaffe och massa filtar var det faktiskt mysigt. Sitter hemma nu och har precis smält i mig tacos. Ska lägga mig och kolla på pearl harbor (igen) innan jag ska ta tag i mitt liv och hoppa in i duschen. Ikväll väntas det inflyttningsfest hos dennis och sedan utgång.

Imorgon tar jag med mig jesper över till sommarstugan för att fira mamma och pappa, grilla och bara mysa. Kommer hem på söndag eller måndag igen. Påsklov är inget att klaga på!

PUSS

EN GÅNG I PHUKET.



Var och såg en gång i phuket igår och med flummiga vänner och sinnessjukt mycket popcorn skrattade jag tills jag grät. Frågan är om den är lika rolig andra gången utan samma sällskap, men så sevärd!

TORSDAG.


Åh kolla vilken nostaligbild jag hittade på skoldatorn. Emmabodafestivalen 09

Hinner inte riktigt med i tempot. Dagarna bara går och jag står och kollar på, exakt så känns det. Igår var det i alla fall grillning hemma hos mia med lite fina flickor efter ett x-antal roadtrips med milla & flisan. Åt gott på kvällen och hade det riktigt trevligt som vi alltid har. Låg uppe halva natten och bölade till pearl harbor så idag är jag lagom trött.

De flesta tar påsklov, dock har jag ett arbete kvar att lämna in plus ett nk prov att skriva innan jag kan fira in påsklovet med lite bio med några i klassen. Ska sova hos jesper sedan och imorgon ska jag vara en snäll flickvän och kolla på hans match klockan 10.00 men med en felix och lite kaffe ska det gå.

PUSS

SPINN MY WORLD.



Har tillbringat hela eftermiddagen med flisan. käkat lite, lyssnat på musik, pluggat lite, åkt lite bil och gråtit av skratt. Bättre tjej får ni leta efter. Talet idag gick för övrigt bra annars har dagen inte varit speciellt ansträngande. Nu ska jag bege mig ut på en powerwalk i kvällssolen.

PUSS

IS THAT ALRIGHT, GIVE MY GUN AWAY WHEN IT'S LOADED. IT'S THAT ALRIGHT WITH YOU?



Har spenderat min eftermiddag med en powernap i soffan, skrivit klart mitt svenskatal innan lisa och jag var lite sentimentala och åkte runt på platser vi var på när vi var små och bara myste. Nu ska jag hoppa in i duschen innan den klassiska tvkvällen börjar - familjen annorluna & maria wern tillsammans med mamma och en räksallad.

PUSS

MY SAIVOR, MY GOD.



två bilder sedan lördagskvällen♥

HOW LONG HAS IT BEEN?



Började gårdagen med pizza, våfflor och massa filmer tillsammans med jesper och lisa och avslutade den i jespers säng tittandes på big brother. Idag har vi haft sovmorgon och sitter nu och skriver på ett genus arbete i samhällen och inväntar lunch.

PUSS


LÖRDAG.



Lördagen började ännu en lunch på 4kök tillsammans med felicia och filippa följt av en latte på coner med ronja innan kalle snällt skjutsade oss till carolina. Drack lite drinkar, fixade oss oc lyssnade på musik innan vi begav oss till filippa, dock jobbade hon men vi började i alla fall, drack ännu mer och hade det trevligt. Stackars felicia fick åka hem då hon inte mådde bra medans vi andra tog oss till byttan där det dansades, drack cider och hade det allmänt trevligt. När klockan slog två tog jag lisa under armen till max för att sedan skeda hela natten i carolinas säng.


RSS 2.0