YOU KNOW THEM ALL STAY PUT AND PLAY ALONG.

 hade nästan glömt hur sinnesjukt bra Lykke Li är.

mysig måndags kväll med en fin vän och en kladdkaka med jobbiga telefonsamtal och ångesten är här för att stanna. Tackar någon där uppe för sovmorgonen då natten kommer bli en aning sömnlös. vill förövrigt bara krama om min fina moster för att hon är så bra♥

WHY DO I WAN'T YOU NOW THAT I CAN'T HAVE YOU.

UPPDATE:
ligger i soffan och surar över att detta sportlov nu är slut, den feta förlusten i årets första träningsmatch och min numera blåa rumpa. ska trycka i mig lite till utav mammas köttbullesallad och invänta solsidan och leva på att vi faktiskt slutar halv ett både måndag och tisdag. och att fredag kommer bli det bästa på väldigt länge

SOMEBODY TOLD ME THAT LOVE ISN'T FOR US.


Såhär såg jag ut igår. Min fina moster lockade mitt hår och sedan hade jag min nya klännning mamma och jag hittade på rean, dock är den lite genomskinlig så jag hade en spets buister från h&m under.

Gårdagen var trevlig på alla möjliga sätt. god mat, tårta och många pussar och med lite vin i magen åkte jag hem till amilia. Därifrån gick vi alla hem till filip, som trodde att han skulle ha släkt kalas, men här var det överrasknings fest som gällde och i slutet låg födelsedags barnet bokstavligen talat under bordet. Sjukt lyckad kväll på alla sätt och jag fick en liten söt filippa med mig hem som nankompis♥


IF A GIRL WANT'S TO PLAY - JUST LET HER GO


känns ju som att kvällen inte kommer att ha några som helst gränser. precis som alla andra gånger mina nötter är inblandade. men först ska jag åka och krama på mommo. bara för atrt hon fyller år och jag saknar henne, lite tårta och pussar på mina fina kusiner och jag är back on track.


I SLUTET ÄR DET BARA ORD PÅ ETT VITT PAPPER.

Får ett panikångest anfall. sju dagar sedan sist. tog min mobil och ringde en fin vän. tårarna rann medans pepp orden sprödade. vet inte varför jag blir så upprörd det är ju bara ett kuvert med mitt namn på. stämplat från en plats som skrämmer mig. det är ju bara ord. men tillsammans blir orden en text. en text som ger mig ångest. det är ju bara siffror. men lägger man ihop siffrorna bildar dem ett datum, en tid, ett möte. Känner smärtan i magen komma krypande, smärtan efter nålarna. Känner den fräna lukten av decifisions medel.

Orden som står där är till mig, det står det klart och tydligt. De har sagts högt. "Det har kommit ett brev till dig Johanna." Det är mitt, ingen annans. Orden är skrivna till mig, de vill läsas utav mig. Vad ger dem rätt till att läsas utav mig, få mig att hoppa tillbaka i tiden och ge mig återigen minnen som jag trodde att jag hade glömt? Helt plötsligt vill jag inte mer. Vill lägga mig ner och blunda, låtsas som att det inte finns. Som att orden inte var till mig, utan till någon annan. De var fel skickade. Skulle till en annan tjej, någon helt annanstans fast med samma namn. Men vad spelar det för roll, orden är mina och jag måste läsa dem. 

Jag hatar att göra val, att välja bort något. Då får jag beslutsångest och mår dåligt. Men inte denna gången, denna skiljer sig från alla andra gånger. Jag har ett val, en tid en plats att följa. Men jag vill inte. Jag kan inte. Så jag väljer bort minnerna, jag väljer bort rädslan, jag väljer bort ångesten.  Det är konstigt. Hur bokstäver tillsammans kan bilda sådan ångest. Hur dem kan para ihop sig med varandra och bilda ord som sedan bildar meningar som till sist bildar ångest. Ångest som bestämmt sig för att bosätta sig i mitt huvud.  Men i slutet är det ändå bara ord på ett vitt papper.


YOU AND ME BABY AIN'T NOTHING BUT MAMMELS.

7 timmars sömn på två dygn: det är farligt med big brother live dygnet runt i kombination med ett sportlov.

YOU CAN'T FORCE YOUR LOVE ON SOMEONE AND THEN JUST WALK AWAY. YOU CAN'T WALK AWAY. WALK AWAY


IF IT MAKES YOU HAPPY IT CAN'T BE THAT BAD.


LOOK FOR THE GIRL WITH A BROKEN SMILE. ASK HER IF SHE WANT'S TO STAY AWHILE.


fick kolla igenom halva arkivet av bilder innan jag hittade en bild på oss fyra och den är över ett år gammal då solbrännan fortfarande existerade lite, festligheter var på ingång och leenderna var upp till öronen♥ Ska i alla fall hoppa in i duschen nu för kvällen ska jag spendera med mina fina flickor ovanför. myskvällar har blivit något utav en favorit och jag klagar då inte.


EASY COME, EASY GO, THAT'S JUST HOW YOU LIVE.


Hade en mysig kväll igår hos mina kusiner för att fira lite födelsedagar. Åt grillat (för första gången i år och det var hur gott som helst), drack goda drinkar, åt tårta, pratade i timmar och sen somnade vi i soffan till en film.

Ligger i sängen efter 1 timmes powerwalk i solsken och välkommnar den fetaste förkylningen. En säng, ett täcke, vampire diaries och choklad får väl bli min medicin. Ikväll ska jag träffa lite fina flickor och laga middag och ha filmmarathon. mysigt


I TALK OUT LOUD LIKE YOU ARE STILL AROUND.


AND WE BOTH GO TOGETHER IF ONE FALLS DOWN.


det var fredag och en mysig skoldag. det var fredag och zorbas med mina bumbubjörnar. det var fredag och en mysig fika på corner med fina lisa. det var fredag och festligheter hos dennis. det var fredag och godis i soffan. det var fredag och helt plötsligt var det sportlov. bara så där, helt underbart.


MAMMA VILL ATT JAG SKA STÄDA MITT RUM?



Någon som förstår varför? Nej trodde inte heller det.. så jag pluggar lite engelska till innan det är dax för ännu ett sjukligt jobbigt crossfitspass med laget.


THAT TAKES MY WORLD AND MAKES ME NUMB.


fick hem grejerna som jag beställt från h&m igår. dock var det bara halsbandet som var fint..men det gillar jag och det är alltid något. Bra dag förövrigt slutade halv ett istället för halv fyra och en kaffe på kullzenska plus massa tjejsnack hanns också med som alla andra onsdagar. Nu ska jag plugga engelska och ikväll ska jag träna. puss


DON'T YOU LET ME GO, LET ME GO TONIGHT.

OZ linne Cross Vit
hej du ska bli min den 28 april 2011 - jag tror att det kallas kärlek vid första ögonkastet.

klockan är 15.09 och jag ligger i min säng, invirad i två duntäcken och kollar på oc. för er som är i skolan kan jag bara medela att jag legat här hela dagen och har inga planer på att lämna min älskade säng heller. förrutom de timmar jag ska spendera på körskolan då..det är hur som helst väldigt fint att gå i sp09e en dag som denna då man är ledig.

och eftersom jag nu fattat hur man får in youtube-klipp här så tänkte jag bjuda på ännu en låt som går på repeat hela dagarna. somnar till den och vaknar till den. typ. bästa på länge. så: lyssna och njut och bli lika beroende ni också.


VERONICA MAGGIO - JAG KOMMER.



en låt som sätter sig på hjärnan, får inte ut den. Kan lyssna extra bra med mina nya hörlurar också. Mamma och jag gjorde ett vad, hon trodde en vecka jag en månad. Har nämligen en dold talang att alltid lyckas ta sönder mina hörlurar. hehe


ALLA ♥ DAG


vaknade upp med ett paket bredvid mig. Gjorde helt klart min dag♥  fick precis ett sms av min söta lilla mamma där den stod att jag skulle ha en jätte bra alla hjärtansdag. Känns som att hon tog åt sig igår när jag låg i soffan och klagade över hur mycket jag hatade alla hjärtansdag. Men det är inte helt fel att få paket, favorit choklad och gulliga sms en måndag i februari. Så kanske ska ändra uppfattning trots allt?


BEFORE WE TURN OUT THE LIGHTS AND CLOSE OUR EYES.I'LL TELL YOU A SECRET I HELD ALL MY LIFE.


WE JUST KEEP ON DANCING ALL NIGHT LONG.



Gårdagen var trevlig på alla sätt och vis. Förfesten samt själv festen. Delade många skratt denna kväll. Snodde ihop lite bilder från gårdagen av felicia och filippa som var duktiga och fotade lite under kvällen något jag aldrig gör. Får tacka alla för igår speciellt kalle och tilda då som stod för förfesten och festen♥

Idag mår man som man förtjänar och dagens träning var längre än någonsin, löpningarna var jobbigare än någonsin och det var kallare än någonsin. Ligger i min säng under två stora täcken nyduschad och nyäten och ska kolla på vampire diaries och sedan solsidan.

puss


WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN.

mm en konditionsträning en dag som denna..

I'M GONNA LOVE YOU LIKE I'M INDESTRUCTUBLE.


- ny blus från bikboks älskade rea

Fredag är alltid en bra dag. Likaså denna. Tittade på en kortfilm på svenskan om en liten pojke som sprang över vägen och blev påkörd utav en bil. Så vad gör jag? Jo jag hoppar av bussen, trycker in hörlurarna i öronen och sätter på högsta volymen och går rakt ut..Mitt hjärta stannade nog någon hundradels sekund där, en milimeter till...nära dödenupplevelse

Lövbiff och klyftpotatis med hallon-cheescake som efterätt, ett dun täcke och en fet godispåse är vad jag kallar fredagsmys. Får även en liten nattgäst ikväll, en söt liten filur att mysa med en fredagsnatt som denna.


IT'S A LITTLE BIT FUNNY. THIS FEELING INSIDE.

Man kan väl inte mer än påstå att sp09e har glidit igenom denna terminen på ett bananskal men nu ska jag  wait for it wait for it plugga. Ett arbete i ergonomi ska skrivas och 45 engelska glosor ska nötas in. Trotsar därför min sömnbrist med tjugofem koppar kaffe och kiwisar. Överskattat att sova sa någon?


MY LOVELY LITTLE GIRL ♥I LOVE YOU.


DON'T STOP NOW CAUSE THEN YOU GONNA CRASH.


en timmes fika med fina flickor med snack om ingenting. solen skiner och helgen bjuder eventuellt på fest med fina vänner och nu ska jag iväg och möta min saknade storasyster för lite mat och ikväll ska jag träna. gillar livet helt enkelt


WE NEED LIES TO MAKE IT THROUGH THE DAY.


-säg hej till en pluttig liten etta i staggs studio som heter johanna.

har tillbringat 3,5 timma på körskolan och efter halva tiden dog min mobil. mindre kul faktiskt men med lite fika i magen och en söt hanna bredvid mig överlevde jag den kursen också. Trafikkunskap hos kaggnisterna 8.10 imorgon vilket betyder att jag snart måste sova. Men först lite sorbe glass och soffhäng med mamma. Och imorgon ska jag hänga lite med min fina storasyster och träna.

Och förresten, vad är det för snack om att jag plötsligt skulle vara en vädur? Jag har alltid varit en oxe ..Vilket geni har nu kommit på att sätta dit ett nytt stjärntecken som heter ormbäraren och ändra alla datum? äe en gång oxe alltid oxe så det så..Får även passa på att säga grattis till trion Filip, Måns och Johan som fyller myndiga en dag som denna, stort grattis till er.

pusss


FRÅN SAMMA SÄNG LYSSNA TILL SAMMA REGN.


måndag och studiedag, måndag och dennis 18 års dag. Grattis vännen hoppas att du får en jätte bra födelsedag. Ligger i sängen och äter kiwi och har inga som helst planer på att flytta mig härifrån.


INGET ANNAT ÄN EMMABODAFESTIVALEN 2010.


vaer är duuu?
- i ettj tällt
- det finns ganska mångga
- det är gujlt
-tältettt??!
- näe jag ringerrr

 


WHO SAYS I CAN'T BE FREE LIKE I USED TO BE.


AND I WOULD HAVE STAYED UP WITH YOU ALL NIGHT.

förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen men jag är faktiskt jätte upptagen med att kolla jätte mycket på vampire diaries, träna lite, gå i skolan lite och åka pulka lite. okej?

mormor ringde innan med ett jätte tråkigt besked. mamma och jag fällde varsin tår och tänker på en familj i släkten och håller tummarna att ödet någon gång kan ge sig och låta tumörer försvinna föralltid♥

WHO SAID LOVE MUST BE PLAYED BY THE RULES?



jag dör.


ONE STEP FORWARD GIVES TO STEPS BACK.


- gosedosis♥


Livet glider på väldigt bra just nu. Det är sovmorgonar, slutar vid halv ett, studiedagar, klassfester och 18 års fester om vart annat och jag kan inget annat än att gilla läget. 1 februari idag också vilket innebär att våren och min födelsedag inte är långt ifrån. Ligger just nu nerbäddad i soffan med alfons bredvid mig och kollar på vampire diaries och dör lite. bäst är vad det programmet är. Klockan sex ska jag ner till körskolan och ikväll ska jag och mina fina tjejer ha myskväll i form av  övernattning och matlagning och imorgon ska jag och mamma in till staden. Som sagt synd att klaga på tillvaron faktiskt.


IF YOU TOLD ME I WOULD UNDERSTAND. SO TELL ME


- ny väska från monki 60 kr så jävla värt jag som faktiskt behöver en ny väska.


RSS 2.0