HEMMA.


detta kan vara den enda bilden från hela festivalen, och då är vi inte ens på festivalen. haha

är i alla fall hemma nu. har levt några dagar på alkohol,lera och musik. en och en annan vända i öltältet också. har varit sjukt bra dagar, har kunnat krypa ner i en varm säng nästan varje natt vilket har varit det bästa eftersom det har regnat hela tiden. Längesen jag skrattade så mycket som jag har gjort dessa dagar. herregud.  och skrillex, den svenska björnstammen och hästpojken var så jävla grymma!

känner mig alkoholförgiftad eller något. dock var det en lugn kväll igår då jag vaknade på natten med feber och ett fett halsont. fick inte ens ner mammas goda mat hon gjorde till mig för att det gjorde för ont. ska börja käka mina smärtstillande tabl som jag hade när jag hade körtelfeber igen. Nu ska dra av mig mina leriga kläder och lägga mig i sängen och kolla på film nu. hittar jag mot all förmodan fler bilder lovar jag att lägga upp.

godnatt

FESTIVAL

mellanlandat hemma i min säng, sov i vattenpölar då hela vårt tält iprincip flöt när vi vaknade i morse. eller sov och sov 45 minuter lyckades jag sova. så jesper och jag drog hem hit, sov, duschade, käkade och kollade på lejonkungen. haha! ska bege oss ner till festivalen igen nu, med regnjacka och gummistövlar! ikväll taggar vi skrillex och den svenska björnstammen och jag är fett pepp.

heido 

EMMABODAFESTIVALEN 2011.



kan vara 2011 fulaste bild. men den ger lite festival anda, ful glad och full. har sovit ut en sista gång i min sköna säng, tagit en lång dusch och käkat en stor frukost. bosätter mig med några fina tjejer, en mängd alkohol i ett tält några kilometer bort och låtsas som att vi är långt borta. är äckligt taggad på skrillex, den svenska björnstammen och hästpojken. wi! återkommer på söndag igen

heidooo

I CAN'T GET TO YOU.


vaknade av att felicia ringde, sen mamma lyckades somna om och vaknade nu. har sinnesjukt ont i huvudet, så ont att jag mår illa och det känns som om jag inte sovit på en vecka. underbar timing, imorgon börjar emmanbodafestivalen och jag ska vara frisk. ska samla kraft till att gå upp och fixa frukost och trycka i mig ipren.


SÅ SÄG MIG VAD VI VÄNTAR PÅ. SÄG MIG VAD DU TÄNKER OCH ALLT VI LÄMNAT KVAR HÄR ÄR ALLT FÖRLORAT. JAG ÄR DIG. TILLS JAG ÄNDRAR MIG. ÄR DIG. TILLS JAG VÄNDER MIG.

godmorgon? vaknade av att mamma ringde och väckte mig halv två och undrade varför jag inte låg ute i den strålande solen. ligger i alla fall just nu ganska bekvämt i en solstol på altanen, lyssnar på hästpojken och äter frukost. har haft det sämre faktiskt. ska spendera dagen med städning av rummet, träning och sist men inte minst mys med tjejorna. & ah, packa lite inför emmaboda kanske vore en bra idé, som att fixa en solstol kanske då jag lämnade kvar våran på siesta? eller fixa klart all min dricka då jag upptäckt att den inte kommer att räcka?
älskar att vara ute i god tid.

ONE KISS FROM YOU AND I'M DRUNK UP ON YOUR POTION.


BARA LUKTEN GÖR MIG SVAG.


använde saxen lite. klippte sönder en utav pappas t-shirtar till ett linne och ett par gammla jeans till ett par shorts. kanske dax för solen att titta fram nu så att man kan gå ut i shorts igen?

har blivit lämnad av mamma och pappa så ikväll kör vi på myskväll med carolina, godis och filmmys. Imorgon börjar träningarna igen, något jag verkligen kan behöva efter detta uppehåll och kvällen ska spenderas med mina fina.


NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT.


håkan på siesta 2011-snodde bilden från filippa.

Det svider lite i mitt hjärta när håkan spelar några få mil härifrån, min håkan utan att jag är där. Men mia gjorde min kväll då den fina människan spelade in min favorit låt, nu kan du få mig så lätt på min mobil. har redan lyssnat om det tre gånger. världens bästa ju
nu ska jag däremot sova är fortfarande sinnessjukt trött efter dagarna i göteborg.

nattinatti


ALWAYS LOVE. HATE WILL GET YOU EVERY TIME.



absolut chillmode. ligger nerbäddad i soffan med duntäcket fortfarande med sovtröjan på. zappar mellan top model och cold case. lyssnar på  Nada Surf – Always Love som är med i oth. sjukt fin. har precis tryckt i mig mammas kycklingwook som är bland det bästa jag vet och inväntar efterätten: kladdkaka och hallon. gillar när mamma skämmer bort mig då hon anser att jag aldrig är hemma. kvällen ska jag nog spendera hos lisafisa, längesedan ju♥

WE KNOW WHO WE ARE.


1. t-shirt från killavdelningen på cubus som jag klippte sönder till ett linne 29:- eheh


2. lite välbehövliga underkläder, allt från h&m.

nordstan har väl hundratals affärer att bjuda på dock föll nästan ingenting mig i smaken. felicia och jag började spekulera om jag var sjuk men nej. var kanske inte helt enkelt shoppingsugen. fick med mig det ovanför i alla fall vilket jag är nöjd med.


THIS PLACE ABOUT TO BLOW.


haha lätt den bästa bilden.

hemma från några kanon dagar i götet. har kollat på fotbolls matcher, sett filles lag slå ut usa på straffar och en sur förlust mot ifk göteborg. har utforskat utelivet med elin, jonna och felicia som började med middag och cider på en mysig uteservering och som avslutades på en matta på ett kontor i nordstan med delad kudde och filt med flisan efter många timmars svettig dans och några glas redbull vodka. har vandrat runt på liseberg, åkt balder, uppskjutet, gått spökhuset och åkt flumriden i ösregn tillsammans med flisan, upptäckt hur läskig slänggungorna är och hur ont det gör att åka bergochdalbana i ösregn. Avslutade dagarna med en shopping tur i nordstan och käk på mc donalds för att sedan sätta oss i bilen och åka de fyra timmarna hem.

Har haft det super bra i göteborg, men igår var det skönt att kunna sova ut i sin egen säng och vakna upp i sitt eget rum. dock är jag lika rastlös som vanligt  idag och skulle mer än gärna åka tillbaka. vet inte hur dagen ser ut än så länge, tror att mamma och pappa åker till stugan vilket jag inte orkar och carolina utforskar köpenhamn vilket betyder att jag är ensam hemma. SKÖNT

heido


GÖTEBORG.


godmorgon! efter få timmars sömn är jag vaken, ska slänga i mig lite frukost ute i solen innan jag ska börja packa. vid fyra går bilen mot göteborg tillsammans med flisan. staden jag spenderat många dagar i, kunde bussar/spårvagnar utantill, kunde varenda leksaksaffär och visste var alla mc donalds låg. det var ett tag sen nu och jag saknar den fina staden.

kommer i alla fall tillbaka på fredagen någon gång, ska hinna liseberg, kolla fotboll, shoppa lite och bara mysa. ska bli sjukt skönt att komma hemifrån ett tag. så ni får ha det så bra här hemma!

heidoo

TROR DU VI KAN ROPA EFTER NÅN AV FÖRSTÅND SOM KAN SE VAD VI GÖR OCH FÖRSTÅ VAD VI MENAR.


FLY WITH ME.

har absolut inget vettigt att skriva. mer än att vädret suger kanske. kom nyss hem, igen. tillbringade några timmar igår hos jesper då jag tvingade honom att kolla på one tree hill tog sedan bussen till öland och blev förbannad på alla fulla och glada människor som skulle till strand. kollade vm finalen med mamma och pappa och sov 14 timmar innan jag hoppade på bussen igen för att ta mig hem.

ska lägga mig i min egna säng och kolla på one tree hill och äta pringels. gillar att bara carolina är hemma då det alltid finns onyttiga saker hemma, fattar inte hur hon inte kan rulla fram. ska i alla fall träffa flisan en stund sen när hon kommer hem.

OM HIMLEN FINNS ÄR JAG FÖRLORAD.



oj. har landat hemma i min egen säng för första gången på över en vecka. har mesta dels spenderat tid på öland o stugan  med ronja. med johan och andreas. med felicia. har mellanlandat hos milla som styrde en sjukt rolig18 års fest och även hemma hos filippa som styrde en sjukt rolig kväll. en vända på stranden som resulterade bränt ansikte och alldeles för många sedda sex and the city avsnitt. har även hunnit med en piggelin förfest och tröstätit nattmat. och sist men inte minst spenderade jag tid med min släkt igår, teater och käk i staden för att sedan äta efterätt i soffan till harry potter.

har väl tusen bilder jag skulle kunna lägga upp men min mage dör isåfall- frukost och en dusch nu!

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER. LÄNGTAR EFTER NÅGON SOM KAN RÄDDA MIG.



bjuder på några bilder från gårdagen. som för övrigt var galet bra, bra förfest med sköna vänner, en galen taxiresa tillbaka för att hämta legg (som jag lyckdes glömma) och sen lite hallonshottar och dans på vallen!

ikväll är vi på det igen, ska in till stan med tjejerna nu käka lite och sen tar vi bussen till öland, poolparty för fina milla står på shemat och humöret är på topp!


pussss

MAN SIKTAR INTE PÅ NÅGON, DET HAR VI LÄRT OSS PÅ FRITIDS.


GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN.


 (okej imorgon är den riktiga dagen men eftersom vi åker idag får inlägget komma idag också) grattis fina fina du i förskott, detta ska vi såklart fira ♥

ska räkna ner timmarna till tolvslaget med fina tjejer idag plus en mängd alkohol för att senare bege oss till vallen. tror att det kommer att bli en toppen kväll! och imorgon beger vi oss till öland för den riktiga födelsedagsfesten för milla. får träffa saknade vänner och festa hela natten. ah men denna helgen kommer bli perfekt!

stannar sedan på öland i sommarstugan resten utav veckan, hoppas att ronja orkar hålla mig sällskap då rastlösheten här hemma är alldeles för stor när alla andra jobbar hela tiden och inte jag. hehe så här kommer uppdateringen suga, så ni får ha det så bra!


pusss

ONE MORE TIME.


glad tjeje som vaknade upp till en fin frukost ute gjord av fina ronja, hur mysigt?

upplevde några minuter i skräck igår, trodde att jag skulle förlora någon jävligt fin person men det gick bra tillslut♥målade klart, var ute Och sprang (tror det eller ej)  och kollade på film med mamma tills jag somnade.
Vaknade av fina flis sms idag och man kan inte mer än att älska den bruden, börja dagen med ett fett leende är fina saker det. 
NU: ut i solen och käka frukost!

puss

I COULD WATCH YOU FOR A LIFETIME.


mysig dag vid sjön med glass och choklad och nu ska vi titta på eva&adam♥

ONE OF US IS GONNA DIE YOUNG.


langar försöker-att-se-pepp-ut-på-att-ut-och-måla-istället-för-att-ligga-i-en-solstolt-minen.

somnade halv fyra i natt och vaknade nio, sinnesjukt trött med andra ord. denna lediga tid har skapat sömnproblem också, underbart. ska i alla fall ut och måla i några timmar med the ark i lurarna. solen skiner ju så då kanske jag får lite färg innan jag flagnas bort totalt till helgen, som förövrigt kommer bli perfekt!



YOU TELL ME.

så tidigt som jag  gick upp i morse har jag inte gjort på snart fyra veckor. klockan 09.00 ja jag skäms. trotsade min skräck och besökte mr tandläkare därefter gjorde jag ett besök hos min flis för frukost och lite solning och sist men inte minst tog jag med mig ronja till staden för paket shopping. lyckad dag med andra ord. diggar fortfarande ronjas lillebror "asså hur kan ronja och johanna ha kul ihop? de sitter ju bara framför tvn eller datan och säger ingenting?" haha♥

annars då? jo jag flossar sönder hela mitt bröst och köpt världens finaste byxdress på bikbok.
ska lägga mig i sängen och leta igenom halva internet efter oth säsong 8, som jag grät igår herregud jag måste verkligen sluta innan jag blir rädd för mig själv! men jag måste bara veta om de dog eller inte..


puss

SO TELL ME WHY WE TALKING WHEN WE DANCE SO GOOD.



SIESTA 2011.





fäller en tår över känslan som kommer när man ser dessa videos.att vi stod i publiken fulla och glada. och ja jag tjatar sönder om detta. men jag blir så jävla glad.

TO THE MOON AND BACK.


försök att hitta en bättre sommardag med underbara vänner, thaimat, tjejsnack,musik, roadtrips, nattbad,fyllechaffis, nattmat och sedan somna i en alldeles för skön dubbelsäng. ni är underbara och om 43 dagar drar vi. fyfan

JAG ÄR NÄSTAN DÄR.


byter fest planerna mot absolut chillmode. ett tomt hus, sex tjejer och hämtmat är perfekt för en tjejkväll med mycket skitsnack och skrattanfall. sover även hos flisan så kommer tillbaka imorgon.

heidoo

-


JUNI 2011.


började månaden med att ta med mig fyra snygga tjejer, alldeles för mycket alkohol, ett tält och för tung packning till hässleholm och siesta, fick se min älskade håkan och gammla barndoms kärleken the sounds-återigen det bästa jag gjort. annars har den bestått av lyckade utgånga(sjuka utgångar) skolavslutning, studenter, första doppet i havet, midsommar firande, mysiga sommardagar och fina kvällar vid solnedgången. juni har varit perfekt så nu ser vi framåt och hoppas att juli kommer att bli lika grymt.

nu blickar vi framåt  göteborg, emmabodafestivalen och sunny beach är bara några utav alla saker som ska hinnas göra under detta lov, sista sommarlovet ska helt klart bli det bästa.

I CAN'TTELL YOU WHAT IT REALLY IS, ONLY WHAT IT FEELS LIKE.



hemma från öland och sommarstugan för ett tag nu. mellan landade i staden tillsammans med två finisar, betalade sunny beach resan och shoppade. nya converse (lyckalyckalycka), de vita shortsen på bilden och lite andra små saker på rean. laddar upp för den fetaste myskvällen med tacos, regina spektor och one tree hill. säsong sju som jag inte sett och damn it vad spännande det är eller. nörd (a)

heidoo

RSS 2.0