FOREVER YOUNG



Fina underbara jävla tove. Gick in på hennes blogg och såg denna film hon gjort. och nu sitter jag på golvet och lipar som ett litet barn. Åh vad mycket kärlek

JAG HAR TAGIT STUDENTEN.

Igår tog jag studenten. Jag lämnade de 3 bästa åren i mitt liv bakom mig. Jag har haft turen att få lära känna de finaste människorna någonsin som fått mig att skratta mig igenom skoldagarna. Jag blev kär i den finaste killen jag vet. Jag vet inte hur många gånger jag satt mig på tåget till kalmar och jag vet inte hur många gånger jag sprungit upp och ner för de där sten trapporna. Men igår gjorde jag allt för sista gången, och känslan att få ta studenten med världens finaste människor är obeskrivlig. Jag hoppade runt med min alldeles för liten mössa, med alldeles för mycket alkohol i kroppen, med pipan i munnen och skrek av lycka. Idag känns allting bara tomt men jag kommer aldrig att glömma dessa år, kommer aldrig att glömma denna våren. Aldrig någonsin.


STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR.



Redo för att ha de roligaste dagarna i mitt liv, studentveckan är här och först ut är kagg och milla!
PUSS

TISDAG.


I brist på bilder bjuder jag ännu en gång på en balbild (jävla tjat) men den passar in här idag.

Idag har det varit en bra dag. En riktigt bra faktiskt. Hade en kanon dag på jobbet och fick sluta två timmar tidigare. Gjorde sedan lite ärenden och besökte solariumet en sväng innan jag hämtade upp flisan, körde lite cabbe, åt glass och njöt av vädret♥ Nu ska jag slinga mammas hår och sedan ska vi kolla på film.

Imorgon tar som sagt vår lilla milla studenten vilket innebär studenskiva för henne och sedan utgång. På torsdag ska flaket fixas och sedan ska jag iväg på en studentskiva hos min barndomsvän och på fredag är det min tur. Helt jävla sinnes vad det pirrar i magen!

KÄNSLOR.

Ibland vill jag skratta rakt ut, krypa ner i sängen och aldrig gå upp, hoppa upp och ner av längtan, gårta floder, krypa ihop på marken, le åt mina fina eller bara skrika rakt ut av ilska. Här kommer alla känslorna på en och samma gång skulle passat in perfekt här.

SOMETIMES I WAKE UP IN THE MIDDLE OF THE NIGHT WONDERING WHAT YOU'R DOING.



Dagarna liksom flyter ihop. Jag gör massa saker hela tiden för att slippa tänka, förrutom att sova då eftersom min hjärna total vägra. Har myst med en efterlängtad kusin, suttit på krögers med fina tjejer och haft picknick på vår äng med mina favoriter. Balbilder kommer då carolina har dem på sin kamera.

Idag har jag jobbat 7-16 och det gick kanon. Har så sjukt sköna arbetskompisar så denna sommaren, trots ett helvetes shema, kommer bli bra! Ska lägga mig och kolla på några avsnitt av pretty little liars nu innan jag ska iväg till felicia för att kolla på fotboll. Imorgon är det jobb och på onsdag tar älskade milla studenten, livet går i ett nu men tur är väl det.
PUSS

BALEN 2012.


Mina underbara älskade vänner.

Hade bland de bästa dagarna i mitt liv igår. Solen sken, alla var så underbart fina, alkoholen flödade, middagen var god och sällskapet ännu bättre. Gick hem barfota i natten till fågelkvitter,då någon snodde mina skor, och var allmänt lycklig. Idag gör bara huvudet och hjärtat så fruktansvärt ont

IT'S SLOWLY KILLS ME.



Mina fina tjejer i skolan när vi rensade ur skåpen. Javisst märks det att det endast är 9 ynka dagar tills studenten. Igår satt jag från 19.00 till 00.30 och skrev engelska c uppgift. Och idag har jag haft min sista svenska lektion, fixat naglarna, hängt på stan, slingat håret hos milla och solat. För imorgon mina vänner, då är det bal.

PUSS

TERAPI.



Påväg hem från göteborg hittade jag tillbaka till min kärlek, Lasse Lindh. Han kan då sätta ord på alla känslor i hela världen. Annars har det varit stressiga dagar, för mycket gråt och klump i magen blandat med sömnlösa nätter. Och mitt i det här har jag hunnit njuta av våren i göteborg.

SUMMERBURST 2012.


CAROLINAS EXAMEN


RSS 2.0