THEN, FLY WITH ME.



söta ju hihih


JAG HAR TRILLAT DIT. JAG HAR FALLIT. JAG HAR VAKNAT.



Bilder sen dagen. Började med en fika på kullzenska med mina björnisar, kom sedan på vad vi ska göra som projektarbete och jag tror att det kan bli jävligt bra. Ska strax bege mig bort till frisören och fixa till mitt hår. äntligen. Sedan jag kom hem från sunny beach har det varit grönt eftersom vi badade i poolen varenda dag (kom aldrig så långt som till havet...ehe)ska i alla fall bli sjukt skönt.

Ska in till staden ikväll och sova hos jonna med flisan. fetaste myskvällen följt av fetaste sovmorgonen. Har bara en enda lektion imorgon sen ska jag möta upp en saknad storasyster för fika och berätta allt som hänt på våra resor. har saknat henne ju


pusss

11 - 08 - 29 - 20.24



ledsen för den dåliga uppdateringen. spenderade hela helgen i min säng, sov 16 timmar per dygn - sinnesjukt välbehövligt. avslutade den med en fet borta match och en ännu fetar förlust. Hängt i skolan, på stan med flisan, tryckt i mig lite tacos och tränat är vad jag hunnit med idag - galet trött. Tackar gud för den som lagt tre sovmorrnar i rad. i love you


händer inte mycket annars, är ganska pepp på skolan (!!), blivit beroende av turtles spelet på min mobil samt denna underbart fina låt Steget – Jag Skulle Dö För Dig och taggar helgen som kommer bli great. 18 års partaj för lisafisa och säsongs avslutning på vallen,låter rätt fint va? Men först ska det hinnas med att fixa mitt hår lite, träna lite, plugga lite och lite stads + övernattnings häng.

puss

SO MANY BOYS IN HERE WHERE DO I BEGIN?



hade väl typ kunnat döda för att bära sunny beach linnet igen, ha en stämpel på armen med free bar, dansa till morgonen, hänga i chill out baren, dansa runt baren och skrika med till alla låtar med mina tjejern en lördags eftermiddag som denna.

HEAVEN CAN WAIT WE ONLY WATCHING THE SKY.



nya jeans från gina, linne från h&m och älskade halsbandet som jag fick av mina fina i 18 års present.

kassa iphone bilder från dagens. men carolina är i napa och har med sig kameran så what to do :) har precis ätit kräftor med mamma och pappa. ska köra och hämta hanna & flis nu för lite fotbolls tittande och vidare till lisafisa för en fet jävla myskväll. får aldrig nog av de där tjejerna,konstigt nog så mycket som vi umgås.

FRIDAY.


kolla pluttisrana från en media lektion i ettan. aw numera kryllar vår korridor av alla små ettor som irrar runt och letar efter salar och skåp. fattar inte att det är tre år sedan vi var där..

idag är det i alla fall friday för den som missat. en bra sådan också, två lektioner och ett stopp på donken med felicia, jesper och felix och nu dagens sista lektion: mediaproduktion. Ska göra en reklam om bruna bönor (?) Ska i alla fall hem sen, möta jonna, äta kräftor, kolla på match och sist men inte minst myskväll hos lisafisa.

pusss

STOP CRYING YOUR HEART OUT.


SAY GOODNIGHT AND GO.

Sunny tog på krafterna, har knappt någon röst och hostar snart sönder mina lungor. men som vi sagt hela veckan whata fuck. Idag var det tillbaka till verkligheten-skolan. Helt okej dag med saknade klasskompisar, tillbringade sedan några timmar på stan med sköna tjejer, käkade och shoppade lite. Tagit tag i mitt liv och köpt min perfym samt fixat spotify premium. så jävla värt. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan kolla på gossip girl-som jag har saknat det.


pusss


VI ÄR JU PÅ SEMESTER ÄLSKLING.



hemma från världens bästa resa med världens bästa tjejer. skulle kunna lägga upp 100 bilder till men resten finns på facebook. Har haft det undebart i sunny beach med poolhäng, powernap, 6 dagars konstant festande, shottat tequila för ett år framåt, gjort inbrott, dansat på baren, dansat sönder på den glade vikning, sett basshunter spy, varit på krogrunda, hittat på snapsvisor, lärt känna nya människor , kört tequila tävling, dunkat musik, fått klagomål, shufflat på borden, kallat städerskan för fitta, varit på skumparty, haft "helikopterfylle", ätit ute, dansat till klockan sju på morgonen, fyllekäkat, galna taxiresor och tillbringat en natt ute i ett regnigt göteborg.

Saknar allt. har aldrig haft så kul i hela mitt liv och man skulle kunna skriva en bok om allt som har sagts och gjorts under den här resan. snacka om ett minne för livet. Det bästa på hem resan var när jag vaknade när planet lyfte, i sjävla lutningen, och vänder mig om och ser att alla sover innan det ens lyft. hahah

tackar mina fina tjejer för en underbar och framförallt oförglömlig resa. Film kommer,tro mig så mycket som vi filmat.

pusss


MED VÄRLDENS BÄSTA TJEJER.


DU ÄR BARA EN AV MÅNGA MÄNNISKOR JAG MÖTT.


Har packat klart allting nu (nästan i alla fall har lite kvar), duschat, ätit god middag och pussat lite på min familj. plus fått tusen förmaningar om vad jag inte ska göra. men som mormor sött ringde innan och sa "men se till att ha riktigt roligt, för det får du". söta mormor. Ska krypa ner i sängen nu till håkans röst och några gossip girl avsnitt.

08.35 går tåget till göteborg där vi sedan ska hinna käka lite och sedan ta oss ut till landvetter för att sedan åka vidare till sunny fucking beach. Så galet tagg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. En veckas sol och bad opch konstant festande med världens bästa tjejer. fyfan. Ni får ha det så bra här hemma för det ska jag absolut ha!

och om det nu skulle vara någon som bryr sig så tar jag inte med mig min mobil, är något av en expert att förstöra mina mobiler och där nere är det liksom som gjort för att jag ska förstöra den. Så tar min gammla med pappas sim kort istället.

puss


HAHAHA.


I HATE TO TURN UP OUT OF THE BLUE, UNINVITED. BUT I COULDN'T STAY AWAY, I COULDN'T FIGHT IT.

Är hemma från 9 timmars jobb igen, dock sista dagen idag. Har haft det kanon, fick till och med choklad idag som hejdå present. Så himla söta. Har precis slängt i mig lite mat och ska nu krypa ner i sängen och fortsätta mitt gossip girl marathon, så sinnessjukt bra ju. Hatar att jag alltid fastnar i serier och då kan jag verkligen inte sluta att titta på det. Borde väl egentligen packa och vara hysterisk, men det känns bra. jävligt bra känns det faktiskt. Tänk att vi imorgon är på väg till sunny beach, som vi har längtat. Har räknat ner dagarna på datorn sen dag 70, sinnes ju.

puss


GOSSIP GIRL SÄSONG 4.



har laddat hem hela säsong 4 av gossip girl. som jag har saknat min favvo serie, jag vet någon som inte kommer att sova många timmar i natt. wi

FREDAGEN GENOM IPHONEN


FOTBOLLSTITTANDE


sådär ja, osminkad och fräsh hänger jag med pappa och mamma för att kolla på när syster spelar boll.
puss

FILMTIPS.



sjukt bra film som alla borde se.

SO MANY SONGS WE FORGOT TO PLAY.


så sinnessjukt snygg tatuering som jag hittade på weheartit. Om jag någon gång skulle övervinna min nålrädsla och tatuera mig skulle jag ha den där, lite längre upp en text som verkligen betyder något. så fint

ledsen för den dåliga uppdateringen men igår mådde jag allt annat än bra. tillbringade dagen i en säng med kladdkaka och film med en finis för att sedan åka iväg till madde för att bada lite badtunna och mysa med några tjejer. Jätte mysigt kväll var det. Idag har jag tillbringat några timmar med att packa, eller mamma har. Hon har gjort iordning en medicin väska ifall jag skulle trilla och behöva plåster eller dricka vattnet och bli magsjuk. haha

Sitter i sängen och lyssnar på musik nu och taggar satan. Måste packa klart allting idag nästan, jobbar hela dagen imorgon och sedan åker vi ju. Har sinnessjukt ont i magen, typsikt till denna resan, och min hals är tjock och svullen så ska bara ta det lugnt ikväll, åka med mamma och pappa och kolla på carolinas match och ha sändags mys.

puss

DROP IT BABY. DROP IT.



idag är det en sådan där bra dag. fin dag på jobbet, fin roadtrip till stan. och nu laddar vi upp för veronica maggio och vallen en sista gång för den här sommaren men först, lite förfest med tjejerna hemma hos alle. haha. Försöker vänja mig vid mitt lockiga hår och det går sådär faktiskt. Men det sliter så mycket på det att föna och platta det hela tiden istället för att låta det självtorka och bara vara.

och vet ni!! imorgon kommer flisan hem, efter två fucking veckor på mallis och om fyra dagar drar vi till sunny beach. (anledningen till lyckohoppet utanför polisen idag)
ha en kanon bra fredag, för det ska jag ha.

pusssss

LYCKA.




YOUR MY FAVORITE MOVIE.



kanske världens sämsta mobil bild men efter en hel dag med jobb kommer milla strax för att hämta upp mig, roadtrip, dejt med harry potter och lite stadshäng med fina vänner står på shemat !

puss

-



har förövrigt haft en ganska bra dag. passet gjorde den hela mycket bättre, likaså mc donalds maten och pussarna från Liam. Mamma brukar alltid säga att jag är allt eller inget. Jätte glad eller jätte ledsen. Jätte pepp eller jätte depp. Finns liksom inget mellanting. Saknar många förtillfället och jag hatar det.speciellt min flisan.

men ska rycka upp mig,äta några ägg sen ska jag iväg och träna. imorgon är det jobb som gäller och sedan bio mys för att avsluta veckan på fredagen med veronica maggio och en sista utgång på vallen för den här sommaren.


ONE WAY OR ANOTHER.


poosande tjej i bilen väntandes på att mamma skulle köpa blommor till polisen..haha

För att dra historien från början: igår var det fuck my fucking life, satt på ronjas altan och klagade över mitt liv. Tog i alla fall tag i det och skulle skaffa ett provisoriskt pass som man kunde få samma dag om man åkte till karlskrona. Men då visade det sig självklart att Bulgarien inte tar emot sådana pass. Så ringde förtvivlad till polisen i kalmar och drog min historia. Hon tyckte så synd om mig så hon fixade att om jag kom dit och tog kort och allt samma dag kunde hon göra så att mitt pass gick före alla andras och trycktes fortare så att jag kunde hämta det redan på fredag. SÅ hur mycket älskar vi Camilla som jobbar hos polisen? Så mycket att mamma till och med gav henne blommor. haha vilken cirkus men nu är det löst och om 6 dagar är vi påväg!!!

FUCK IT.


har totalt glömt bort att visa er mina nya converse, helt nya och 300 spänn! tradera levererar

har jobbat i 9 timmar utan någon sömn alls typ. har slängt i mig ett äpple sedan jag kom hem och resten av tiden har jag spenderat med att riva upp och ner på halva huset med tårar i ögonen. om sju dagar går planet och jag har tappat mitt pass. fuck my fucking life.
sa jag att förrgår var världens sämsta dag? tror nämligen att denna tog priset faktiskt. är så jävla patetisk idag så att det är synd om mig.



THEY CALL IT LOVE.


vill skicka en puss till en väldigt fin tjej♥

IT'S A SHELL GAME.


direkt efter träningen stack jag till ronja dit lisa också kom. lagade tacos och kladdkaka, pepp talkade och skrattade tills vi grät. fick även höra av bruden som lever livet på mallis just nu. fin kväll trots allt♥

är hemma på lunchrast nu, har jobbat sedan halv åtta och det var sådär kul att klockan ringde halv sju i morse när jag somnade halv fyra..ska i alla fall tillbaka nu och jobba till halv fem. efter jobbet ska jag träffa milla och fixa lite grejer sen ska jag hem och sova. fyfan vad skönt!

pusss


19.06

kan denna dagen bli sämre? åker några hus bort för att bli bjuden på middag♥

IT'S LIKE RAIN ON YOUR WEDDINGDAY.


en liten misslyckad outfit bild från sommarstugan. hade på mig det på fredagens utgång. nytt linne från vila och vita shorts från h&m.


APRILHIMLEN.

min underbara säng, håkan ur högtalarna, regnet öser ner och one tree hill på tvn. En typisk söndag. vid fem ska jag träna och innan dess städa mitt rum och ringa jobbet. nu vet ni

heido


JAG TOG ALLTING FÖR GIVET. DET VAR NÅGOT FEL PÅ MIG. JAG MÅSTE VARIT NÅGON ANNAN INNAN JAG KÄNDE DIG.




MIN ANDRA HALVA.


saknar min andra halva som har lämnat mig för två veckor på mallorca.♥

I THINK ABOUT IT DAY AND NIGHT.


stannade hos mormor och morfar på hemvägen. åt blåbärspaj, drack jordgubbsaft,löste korsord och läste skvaller tidningar. världens bästa mormor och morfar♥

Ska äta lite pasta cabonara nu, världens godaste mat typ, för att sedan ta på mig myskläder för en kvällspromenad med ronja.

puss

NO REASON TO BE ALONE.

oj det var ett tag sen jag skrev här. har hänt endel sen jag skrev senast och jag har faktiskt, tro det eller ej, en hel del bilder att visa. för det första så har jag tagit tag i mitt liv med mobilen och skaffat mig en iphone, behövde knappt lägga till något extra i månaden visade det sig. så glad tjej med ny mobil och kan därmed ta kort igen!



drog med mig filippa till köpningsvik en dag för sol och bad, eller bad och bad.., fett mysig dag i solen med en fin och saknad tjej. bättrade även på brännan lite eftersom den knappt existerade längre.


har haft några fett mysiga dagar i sommarstugan med mamma och pappa och sen kom farmor och hälsade på några dagar. har legat hela dagarna på stranden, grillat på kvällen, gått mysiga promenader och kollat på filmer.



tog bilen in till stan från stugan, körde över ölandsbron för första gången hehe, mötte upp lisa och ronja. var tänkt att vi skulle fixa grejer inför sunnybeach men slutade med en thai buffe och mys i hamnen innan jag körde hem igen.




körde på en tremanna utgång igår, fett lyckad kväll som började i carolinas lägenhet med bär drinkar och shottar, liftade in till stan med en utländsk pappa som ansåg att hans bil var för stor för att sitta ensam i (?), vidare in på vallen för att dansa och kvällen slutade mysigt i carolinas säng som vanligt.

Har haft kanon dagar och där emellan har jag hunnit hänga lite med jeppis, har även träffat jonna och haft det allmänt mysigt. Har tagit vara på denna veckan då jag jobbar 07.30 till 16.30 hela nästa vecka där det också är inplanerat en hel del träning, ska faktiskt bli skönt att komma igång på riktigt igen.


JAR OF HEARTS.


shorts från bikbok, linne från h&m, nitskärp från barnavdelningen på lindesx och kofta från vila

var tänkt att ha en dotter och mamma dag  i staden idag. just nu lutar dock planerna på att hälsa på fabro doktorn då jag knappt kan svälja och verkligen inte äta och jag håller på att dö av hunger. det är något med mig och festivaler, jag blir alltid sjuk. förresten, hur fin är inte denna låten som går i repeat här hemma Beth – Jar Of Hearts


TYCKER SYND OM MIG SJÄLV.

har försökt sova sen klockan nio utan att lyckas. lider av någon blandning mellan att vara svinhungrig till att vilja spy, till att svettas och vilja sova naken till att ha den sjukaste feberfrossan. och det känns sådär. min familj har gått och lagt sig och jag har kollar på varenda serie jag ha typ. ska återgå till mitt tycka synd om mig själv stadie och avundas alla andra som lyckas sova.


RSS 2.0