WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE.



Ronja kom förbi och räddade mig från naturkunskaps böckerna med en promenad och lite lussebullar. Hur mysigt som helst. Ska även passa på att informera att den bruden gör stört snygga shorts som sitt projektarbete (har själv beställt ett par) så om ni är intresserade kolla in på hennes blogg: http://ronjaasvensson.blogg.se

Har dissat naturkunskapen nu och låter de gå som det gå, man kunde ju tydligen slå ihop sina omprov till ett enda tillslutet så varför inte liksom..? Har precis duschat och ska krypa ner i soffan och kolla på film med mamma. Imorgon är det 1:a december vilket betyder julkalender och första luckan i min chokladkalender!! EXTAS hihi

pusss

AND WE BOTH GO TOGETHER IF ONE FALLS DOWN. I TALK OUT LOUD LIKE YOUR STILL AROUND.


Lite nya underkläder från cubus & nytt halsband från glitter (mycket finare i verkligheten) Sov till halv elva idag och önskar att jag pluggat hela dagen, vilket jag inte gjort. underbart


BREAK YOUR LITTLE HEART.



Hittade den här låten på mammas dator på mottagna filer. Kom ihåg att jag fick den utav en killkompis i högstadiet och lyssnade non-stop på den. Sjukt bra ju

LET ME HOLD YOU FOR THE LAST TIME. IT'S THE LAST CHANCE TO FEEL AGAIN.



Har äntligen kunnat slita mig från min säng. Blir alltid såhär, fastnar, blir kär, skrattar, gråter och kan bara inte sluta att titta. Så jävla patetiskt. MEN Josse har haft min gossipgirl box i ett år tror jag (?) haha - kärt återseende vill jag lova. Igår var jag hur som helst i skolan och sedan var jag och milla och tränade. och idag då: roadtrip-skola-projektarbete-gossip girl-nk plugg-gossip girl

Och imorgon är jag ledig hur underbart att kunna fortsätta kolla hela natten och kunna sova tills jag vaknar imorgon. Dock ska jag hinna skriva en halv engelska c rapport och nöta in ett nk prov men det tar vi imorgon, älskar lediga dagar även om skolan suger röv

PUSS

DON'T YOU LET ME GO TONIGHT.


Lykke Li – Tonight

Sitter i mitt rum och lyssnar på Lykke Li, har nästan glömt hur sinnes bra hon är. Och erkänn att mitt rum blev hur mysigt som helst med min adventsstjärna? (om ni kan se vad det är på bilden då trots mobilkvalité) Kosta var mysigt men kallt och efter ännu mer oboy & lussebullar trotsade ronja och jag stormen för vår traditionella promenad till vårt vanliga ställe där vi filosoferade lite om livet - fin tradition vi skapat.

NU: lite missade vampire diaries avsnitt och nudlar.

pusss

TITANIUM.


YOU KNOW THE TIME FLIES. ONLY YESTERDAY WAS THE TIME OF OUR LIVES.



OJ. Några dagar sedan jag skrev här. Det har hänt en del, fast ändå inte. Har sett den årliga rugbyn, skrikit på filippa och hejat i smyg på kaggnisterna rasmus och amilia. Resultaten vet väl redan alla och jag blev stört imponerad av tjejerna i år, även killarna var grymma. Tillbringade kvällen med saknade vänner och lite alkohol och somnade sedan bredvid min fina.

Har annars tillbringat några timmar i sporthallen, årliga julkul har ägt rum. Har fått några halvt hjärtinfakter då tjejerna förlorade i sudden och killarna vann. Kan inte fatta att vi är för gamla för den cupen, här snackar vi ålders noja på hög nivå. Har redan planerat att fly min 19 års dag, 19 liksom?!

Annars då? har en ganska stor klump i magen som inte riktigt lämnar mig ifred. Den hade inte funnits där om vårt projektarbete hade rullat som det ska, eller om jag hade koll på nk provet på torsdag eller om min rapport i engelska c var färdig. Nu är det dock såhär att jag inte har koll på någonting. underbart

Men det är faktiskt första advent idag. Mamma spelar non-stop på sin nya julskiva (vaknat till mer jul varenda morgon) och igår bakade vi lussebullar till ett helt land, ungefär. Nu ska jag hoppa in i duschen för sedan kommer farmor hit på middag för att sedan bege oss till kosta för lite mer julmys. oh jag älskar julen.

pusss

NO MATTER WHERE YOU ARE IN THE WORLD. THE MOON IS NEVER BIGGER THAN YOUR THUMB.



HUR jävla fint är det inte när john säger "no matter where you are in the world. the moon is never bigger than yout thumb" i dear john? finaste ju. (är en redig fjolla när det gäller sorgliga kärleksfilmer, kunde inte låta bli att ladda hem den efter att jag sett den på reklamen)

Nyss hemkommen från mysigaste onsdagskvällen på länge med fina tjejerna ovanför. Frossat sju sortes kakor, snackat och varit ute på lite roadtrip. Lyser upp vardagen lite sådära. Annars ska jag snart krypa ner i sängen och sova, somnade nästan i skolan idag då jag satt uppe halva natten. Imorgon väntas rugby och sedan ledighet på fredag. mer än fint

PUSSS

21.08

image description

Tillbringat dagen med att sova och träna. Förövrigt tar jag snart första bästa flyg till thailand.

WHEN THE LIGHT HITS YOUR EYES IT'S TELLING ME I'M RIGHT. AND IF, I AM THROUGH IT'S ALL BEACUSE OF YOU.


börjar med att säga grattis till finaste tjejen som tog körkort idag stort grattis vännen ♥

Lite nationellt prov i svenska, lite fika på fiesta med fina tjejer och lite mentorstid. Bra måndag faktiskt. Nu har jag precis kommit hem (okej för en timme sedan ungefär) ska käka lite sen dra iväg och simma. Ikväll väntas roadtrip med tjejerna, lisafisa kör och överlever vi är det vänner som gäller hela kvällen.

PUSS


MY LOVE.



Myskväll hos mitt hjärta med muffins, film och prat avslutar denna helg. Att jag fått hem mina tyger till balklänningen (så fina) och laddat ner hela vänner säsong 1 gör denna helgen lite bättre.

Men först: beck med pappa♥

FILMTIPS.


LÅT HONOM VETA ATT INGET BLIR SOM FÖRRUT.



Gårdagen bjöd på utgång med den sköna bönan ovanför. Fabian och Anton kom också förbi och vi satt och spelade ölspelet i 3 timmar vilket resulterade till klunkning av vin och sprit och vingliga ben till palace. Hade i alla fall en rolig kväll med sköna människor som avslutades med max och liftning hem med ett gäng nötter.

Dagen har spenderats  i absolut chillmode, kollat igenom twighlight filmerna och sedan varit ute på över en timmes promenad med ronja. Nu bjuds det på middag på hagvägen, kräftsoppa med vitlöksbröd och efterrätt. Jag klagar då inte. Morgondagen ska jag spendera med min underbara flisan.

PUSS

SAVE TONIGHT.



lite sömnbrist, lite roaptrips, lite filippa&felicia, lite vin drickande med lisa, lite fredag.

02.03


borde sova. fast nae

ETT MINNE.

Har tillbringat halva kvällen med att kolla på filmer och bilder sedan jag var liten. Tiderna då farfar levde och vi dansade kring granen med mina kusiner, då jag satt uppkrupen i mormors soffa på julafton livrädd för att tomten skulle plocka ner mig i säcken, när carolina springer och kramar mig och säger: min söta lillasyster och jag slår henne i magen och springer därifrån. Hittade även gamla kort sedan tiderna jag var i Lund på sjukhuset och fick ett sådant där starkt minne som jag totalt glömt.

Bilden föreställde mig och pappa, liggandes i en sjukhussäng. Jag var nyopererad och låg på sidan medans pappa ligger bakom mig och håller om mig och jag kramar en vit leksaksponny. Jag minns det såväl nu. Jag vaknade upp från operationen och ser pappa stå med ett paket till mig. Jag försöker liksom sträcka upp mina armar så han kan lyfta upp mig så vi kan öppna dem tillsammans men det känns som om 100 knivar hugger i hela magen och det gör till och med ont att andas. Jag vet inte vem som öppnade paketen, antagligen Carolina, men i låg en vit ponnyhäst med fluffig man. Detta var min  dröm då jag önskade varje födelsedag och julafton att det skulle stå en ponny ute i garaget när jag vaknade. Den var så fin, min vita ponnyhäst.

Han fick vara med om allt, när sjuksköterskorna kom för att byta dropp eller lägga om bandagen på min mage höll jag krampaktigt min vita häst och då gjorde det liksom inte lika ont längre. Jag galopperade med den under sängen, på sängen, på pappas rygg och när dem frågade mig om jag ville se en film ville jag alltid se my little ponny för där var min vita häst levande. När jag skulle sova i en främmande säng, i en främmande stad med smärta i hela magen låg jag och pratade med min vita ponnyhäst, jag intalade mig själv att han gnäggade tillbaka och jag kun de somna.

På den tiden hade jag en röd pippiresväska. Där i hade jag och mamma packat mina saker som jag behövde ha på sjukhuset och den dagen vi skulle åka hem la jag i min ponnyhäst i pippiväskan. Jag dubbel kollade säkert 10 gånger innan jag vågade stänga väskan och säga hejdå till sjukhuset och när vi stannade på en rastplats påväg hem frågade jag pappa om han kunde öppna väskan så att jag fick kolla så att han mådde bra där bak i bilen.

Jag kunde knappt vänta tills jag kom hem och fick visa min häst för mina kompisar och se deras avundsjuka blickar, det var ju världens finaste häst jag hade fått "för att jag hade varit så duktig" sa mamma och jag var stoltare än någonsin. Jag minns hur jag kom hem och packade upp min ponnyhäst och hur jag började storgråta. Min vita häst luktade sjukhus, operationer, mediciner, vita korridorer, allvarliga ansikten och äckliga tabletter som jag tvingades i. Det kändes återigen som 100 knivar högg i magen och jag slängde den under min säng.

Pappa frågade mig en dag vart min häst tagit vägen och hittade den sedan under min säng. Han fattade att den gav mig dåliga minnen så han spikade upp en hylla mittemot min säng där han ställde min vita häst. Och varje natt sa jag godnatt till honom där han stod på sin hylla och tittade på honom. Han var där men jag kunde inte känna sjukhus lukten. Han var så fin,min vita ponnyhäst.




I HAVE MISSED YOU.



Okej. Nu lovar jag, inga mer byten. Men jag har faktiskt saknat denna bloggen, de gammla inläggen, att bilderna blir stora och fina och allt det dära. Annars då? Somnade halv fyra i natt och flög upp när jag fick ett sms "kommer om 5 minuter" och detta var då på stationen, stressade som ett as men insåg sedan att det inte fanns en chans att hinna. Dagen började bra liksom. Har annars spenderat den i skolan och sedan några timmar hos ronja lite spontant, hockeyspel med axel & kladdkaka. Riktigt fint

Helgen vet jag inte riktigt hur den ser ut, kanske lite utgång, kanske lite hemmakväll. Hur som ska det bli jävligt skönt med helg och få sova ut på morgonen. Har drabbats av någon "jag kan inte sova på natten" syndrom och det är inte lika roligt som det låter.
NU: ska springa en runda för att sedan hoppa in i duschen och äta lite kvällsmat.

pusss

RSS 2.0