JAG GÅRTER BARA I REGNET.


har läst några sidor av elsas mode när jag legat på stranden, helt klart värd att läsa, så ett litet tips till er som är lika rastlösa som jag i solen.

vaknade av att ronja kom hit, fixade frukost med jordgubbar ute i solen och nu efter några lökiga timmar i solstolen ska vi bege oss till flisan, sola lite till och mysa. sen kör jag till mormor och morfar och hämta mamma och vidare till öland. kommer tillbaka på lördag då det ryktas om festligheter som aldrig förr.

HEJDÅ

IT STARTED OUT AS A FEELING. WHICH THEN GREW INTO A HOPE. WHICH THEN TURNED INTO A QUIET THOUGHT. WHICH THEN TURNED INTO A QUIET WORD.

ligger i soffan utan kropp och huvud. så känns det i alla fall. en förlust i värmeböljan och 4 veckors sommarlov från fotobllen rikare. ligger och lyssnar på regina spektor och samlar krafter för att ta mig den långa vägen till sängen, dra av mig kläderna, sätta på en film och somna. vilka i-landsproblem man har nu för tiden.

Regina Spektor – The Call lyssna och njut. sinnessjukt fin, är tydligen med i den nya narnia filmen. kanske värd att se trots allt.

godnatt


DO YOU WANT FOREVER?

'






mormor har åkt till dalarna så mamma och jag passade på att hämta kusinerna för en mysdag hos morfar i solen. har badat i minipoolen, ätit alldeles för mycket jordgubbar, solat och pussat på mina fina kusiner. underbar sommardag.

SOMMARSTUGAN.


åkt cabbe med pappa genom halva öland med håkan spelandes ur högtalarna.



mysiga kvälls promenader i solnedgången


över konsumerat jordgubbar och mjölk. frukost lunch middag


tillbringat alldeles för många timmar på stranden tillsammans med mamma, vatten och elsas mode vilket resulterar brännskador på bröstet.



lite resturang mys med mamma och pappa innan vi vandrade runt i borgholm och jag köpte världens finaste klänning.

avslutar med en fin solnedgång och dagarna på öland har varit grymma. ligger just nu hemma i min egna säng, i mitt egna rum och lyssnar på min egna musik. underbart. ikväll är det match och imorgon efter lite gos med vännerna är jag tillbaka på världens bästa ställe.


MIDSOMMAR 2011.






har haft en underbar midsommar med midsommar mat, jordgubbstårta, fina vänner, för mycket alkohol, midsommar kransar, lekar, dans och mycket mer. har skrattat så jag lipat och kramat på saknade vänner.vissa tog även en powernap vid klockan åtta innan festandet ens drog igång.(nämner inga namn) avslutade midsommar natten med köttbulle mackor och sms. "ni kan sova i friggeboden:*/ tina" "neej/oss" haha.

midsommardagen spenderades med den skönaste powernapen någonsin mot felicia i en soffa till en dålig film. vaknade upp av johan som hämtade sin jacka och sedan hoppade vi in i duschen och gjorde iordning oss. förfestade med carolina och hennes vänner innan vi drog in till stan, dem till strand och vi mötte upp stockholmarna. dansade halva natten och den andra halvan tillbringades på en toalett med ett snurrande huvud och förfrusna fötter.


I DARE YOU.


skulle bara säga att jag mår så sjukt bra just nu. livet rullar på och att ha sommarlov är lite utav min grej känner jag. hade kanske mått ännu bättre om jag suttit i en solstol på peace&love och druckit cider. MEN jag ska inte klaga, vi hade siesta. något jag aldrig kommer att sluta tjata om. trodde inte festival liv var min grej men det är underbart. alla är fula, fulla och glada. taggar emmabodafestivalen istället även om det aldrig kommer att kunna mäta sig med siesta.


MOT ÖLAND.



slog upp ögonen 13.32 efter en natt med mardrömmar. vaknade av ösregn och en trasig mobil samt någon tår i ögat. trodde att någon drev med mig då bilen mot öland rullar halv fyra. har stress packat, slängt i mig lite pasta och är nu redo att inta midsommar firande på öland med fina vänner, för mycket mat och alldeles för mycket alkohol.

flyttar som sagt över till stugan för ett tag nu, kommer dock hem på tisdag då det är match och grillning med laget som gäller. uppdateringen här lär suga. men jag har sommarlov så det gör ingenting.


glad midsommar allihopa


ONE TREE HILL.


har blivit helt jävla besatt. så besatt att jag blir rädd för mig själv. jag har sett 15 avsnitt på två dagar. helt sinnes så jävla bra det är!

SAVE TONIGHT AND FIGHT THE BREAK OF DAWN. COME TOMORROW. TOMORROW I'LL BE GONE.

efter en mysig förmiddag som började med en brakfrukost med ronja och avslutades med tjej mys hos flisan innan hon begav sig till jobbet har jag nu plockat ner halva mitt liv i väskor. och sitter nu i mitt nystädade rum (wooho) och väntar på att mamma ska komma hem med lunch till mig. bra dag


EVERYTHING LOOKS BETTER WHEN THE SUN GOES DOWN.


har totalt glömt bort att visa sakerna jag köpte i stockholm,men bättre sent än aldrig right? Köpte denna korsetten på h&M i alla fall. kommer nog bli en utav sommarens favvisar till ett par jeans shorts skulle jag tro. en stark kandidat till midsommar firandet också.

 249:- från h&m

FÖR HJÄRTAT PUMPAR UTAV NITROGLYCERIN.


ligger ner bäddad i soffan efter en mysig morgon med kaffe i solsken och en promenad i ösregn. den snälla dottern som jag är har jag precis lagat lunch till mig och pappa ( macaroner och bacon-enda jag kan göra typ) och taggar nu match. borta mot ljungby. surt. men fick ett sms av tränaren att donken käk på hemvägen väntar, blev genast mer pepp. 


HIMMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ.


låg och kollade på himmlen är oskyldigt blå igår kväll i brist på annat. och seriöst vilken mysig sommar film, man vill bara hoppa in i filmen när dem badar i solnedgången och dricker vin på bryggan. hur mysig film som helst och bill skarsgård är så jävla charmig. se värd, helt klart !

kommer ihåg när flisan och jag låg på däck på båten hem från polen, våren vi slutade nian i strålande sol och lyssnade på när ted gärdestad sjöng himmlen är oskyldigt blå. den är så fin den låten och jag har sådana minnen med den♥

SP09E♥




THE ONLY WAY TO BURN.


man måste vara ganska ful när ens egen pappa säger "ojjj" när man går upp på morgonen. kollade mig i speglen och möttes av ett trollhår, rödsprängda ögon och en snorig näsa. trots 13 timmars sömn. sliten tjej

men på torsdag rullar bilen mot öland och stugan för att fira midsommar med finisar. stannar tills obestämd tid då mamma och pappa har semester, hoppas att solen är framme så jag kan njuta i en solstol medans alla andra jobbar. (nej jag tycker det är jätte roligt att alla jobbar nu i början av sommaren och jag i slutet) ojuste ikväll ska jag göra att försök till att träna. första gången på 1,5 vecka, känns fint.


WHEN THE LIGHT HITS YOUR EYES IT'S TELLING ME I'M RIGHT. AND IF, I AM THROUGH IT'S ALL BEACUSE OF YOU. JUST TONIGHT.

gårdagen var fett rolig. började med grillning och förfest hos felix, galen sådan i alla fall för vissa. klunkade vin och skrattade med fina klasskompisar. tog sedan bussen in till stan och skrek för fullt "vem vill vara sjutton nu" för alla ettor. tragiska. haha. efter lite utskällning på vakten intog vi vallen och det var sjukt roligt. lite för många shottar kanske. ae riktigt lyckat!

dagen har spenderats i absolut chillmode i form av harrypotter och soffhäng hos jesper. har precis varit borta hos grannarna och ätit grillat och nu ska jag köra hem till flisan. mysiskväll med tjejerna står på shemat och det kunde inte passa bättre.

heidoo

LYCKA


älskar bilden som är från siesta som filippa har tagit, kommer ihåg lyckan av vinet, vädret, stämmningen och inga som helst jävla bekymmer.

ska bege mig till skolan för min sista skolavslutning, nästa år står vi och stampar i korridorerna med studentmössan på. fårse vart kvällen leder en sak är säker: sommarlovet är mitt och fyfan vad underbart det ska bli!

SMILING IN A MIDDLE OF A KISS.


hittade en bild på mig och söta tove sedan igår. tjejerna som ljuger om födelsedagar för att få billigare hallon shottar haha

mina tjejer peppade och förfesten var planerad. men jag avstod. tror att det är första gången jag bangar på en utgång. men min kropp orkar inte, jag hostar sönder mina lungor vid varenda liten rörelse. så jag ska krypa ner i sängen och kolla på någon nostalgi film på vhs bara för att det är så mysigt. imorgon väntas skolavslutning, grillning med klassen och kanske en utgång på det.

ligger och kollar på klassträffen förövrigt. funderar över hur vår klass skulle vara om tjugo år. eller vill man ens veta? för dem som var framåt i skolan är numer tysta och tvärtom i programmet .konstigt hur det kan förändras både i utseende och personligheten. men jag gillar min klass hur som och ibland blir jag rädd för att vi bara har ett ynka år kvar tillsammans. fina sp09e♥

pussisss

JUST TONIGHT I WILL STAY. AND WE'LL THROW IT ALL AWAY.














glada studenter, underbara utgångar, hallonshottar, dans, siesta minnen och underbara tjejer. fyfan vad roligt jag har haft! frågan är om man orkar med en utgång till ikväll eller om man ska spara sig tills imorgon då det blir grillning med klassen sen vallen?

WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN. WE DON'T WASTE NO PRECIOUS TIME.


världens bästa på vallen i lördags♥

en studentvecka, en lägenhet i stan och mina finaste får mig att le konstant. inte ens min jälva förklylning drar ner mitt humör just nu. frånvaron här kommer att öka då det ser ut att bli utgång tisdag, onsdag och fredag. ibland älskar jag livet

WEEKEND.

fredag: efter lite stanhäng med carolina och martina och en uppskärd arm åkte vi över till öland med mamma och pappa. mös i stugan hela kvällen med god mat och mammas bästa kompis med man. kollade även på en film men min hosta och luftrör samtyckte inte så efter lite hostmedicin med morfin i sov jag rätt gott i 14 timmar.

lördag: åt frukost ute i solen, bestående av jordgubbar med mjölk. tillbringade därefter några timmar i solen för att bättre på brännan men utan vidare resultat. efter en dusch och lite lunch tog jag bussen in till stan, mötte upp tjejerna och började att förfesta innan vi slängde oss i en taxi till stan och vallen. planerade efterfest men byttes snabbt till mys och kvällssnack. bra kväll helt enkelt

söndag: körde chillmode hela dagen, käkade snabbmat och bara chillade. sen cyklade jag och jesper till långviken, solade och chillade ännu lite mer. på kvällen kom ronja till mig och vi mös med massa tjejsnack och sex and the city innan vi deckade med våra två timmars sömn kvällen innan.
& nu sitter jag i skolan, eller på kagg, och har precis fått reda på mvg i kursen. känns ganska fint då mina italienska kunskaper ska sättas på prov senare och jag tror att alla vet hur det kommer att gå.



SAKNAR MINA SOLGLASÖGON


fuck siesta - dem ligger nog under ton med ölburkar..

SOMETHING IN THE WAY YOU MOVE LITTLE DARLING.

låg vaken och hostade till mig sommarens magmuskler alldeles för länge igår och när jag väl lyckats somna vaknar jag av fyllesamtal. haha fick mig ett och ett annat gott skratt i det samtalet! Sitter i skolan och har precis skrivit klart min samhäll, fet lycka. Ska ut på stan och äta med mina fina klasskamrater nu heido puss



Nicolai Dunger – Something In The Way

felicia visade mig denna låten i morse, den är från filmen festival när dem badar på natten. så fin ju


-


BRING THEM BACK.

vad är en träning i solsken eller en utgång på vallen med gratis inträde och halva priset i baren när man kan ligga hemma och snora, hosta till sig sommarens magrutor och avlida i halsont? ne precis.

haft en bra dag förövrigt, kollat triaden med filippa och jesper fått mig ett och annat gott skratt, mc donalds mys med tjejerna och ätit alldeles för mycker rabarberkräm. nu ska jag plugga samhäll kill me-om inte hostan redan gjort det då vill säga ...


ROCK MY SOUL.







efter en liten roadtrip med jonas genom halva stan med flickorna på tv2 på högsta volym hamnade vi på kattrumpan. Med fina vänner, strålande sol, broder daniel och jordgubbar tog jag mitt första dopp för i år. Något jag bittert ångrar nu när jag ligger nerbäddad med halsmandlar större än jordklortet och feberfrossa. Men vad gör det när jag har världens finaste vänner, en ben & jerry som väntar i frysen och alldeles för många oth avnitt?

SIESTA - BILDBOMB.



















"spela shoreline dååå"

har sagt det förrut och säger det igen:bästa dagarna på jävligt jävligt länge

SOM NÅGON SMART SKULLE HA SAGT.


hur sinnessjukt varm är det inte ute? sitter i skolan och svettas med felicia & filippa. skrattar mest åt att vi glider runt på ett bananskal, har suttit i cafeterian och övat svenska redovisning som gick tadaaa över förväntan. om vi skippar "nej men asså sen kom han ju till kristian opel" candide-skriven på 1700-talet i frankrike? haha

gör ett tappert försök till att skriva klart två textkommunikations arbeten, ett samhälls arbeten och att inte logga in på facebook.  det går sådär bra om jag ska vara ärlig. ser framemot skolans äckliga mat och en fet utskällning av min italienska lärare då jag inte gjort slutprovet. oupsidopsi. taggar istället fika & strand mys med tjejerna efter skolan, petter och utgång på lördag och sist men inte minst sommarlov om 10 dagar. yes idag är jag optimist och ser det goda i det onda som någon smart skulle ha sagt. (ska spara detta inlägg förevigt då jag är känd som pesimist) heido

LYCKA.


är hemma efter dem fem bästa dagarna någonsin. strålande sol, brännskadad kropp, håkan live, linnros live, the ark live, daniel adams ray live, the sounds live,tält, solstolar, grisen, alkohol, nutella, bajamajor, shoreline, borttappade röster & helt underbara människor.

efter att ha levt på nutella mackor och pärondryck i fem dagar och sovit i ett överhettat tält var min säng och mammas mat underbart. har sovit sjutton timmar i natt och är fortfarande helt slut, brännskadad och på det har jag även tappat min röst. men så jävla värt. siesta var det bästa på länge! BILDBOMB KOMMER

SIESTA.

efter att ha vaknat över en timma försent tog jag bilen in till stan och skolan, gjorde ett prov, agerade chaffis till filippa som skulle hämta alkohol och slängde i mig några köttbullar i matsalen sitter jag nu hemma. Nyduschad och mätt som en jag vet inte vad. Njuter av känslan att väskorna står fullproppade med grejer som alkohol och shorts. ska bli kanon väder hela helgen och om en timme går tåget med underbara tjejer mot hässleholm, siesta och min älskade håkan. fyfan vad jag behöver detta.


RSS 2.0