VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DIG.


DET HAR SLITIT MIG ITU, DET FANNS INGEN BARA DU MEN JAG ÄR LYCKLIGARE NU

 
Min miniledighet är över och det är dax att spendera hela helgen på jobbet. Hinner knappt hem och sova men vad gör det när emmabodafestivalen drar igång nästa vecka. Har hunnit med en biliig & trevlig fylla på km och myskväll hos amilia i form av gotti och titanic. Blir även ensam, lämnad och övergiven här hemma i tre veckor frammåt då familjen har semester. Dags att börja vuxenlivet!
 
PUSS

IS THIS IT?

 
Har sovit 4 timmar i natt, min mage dödade mig innan jag äntligen kunde somna. Har jobbat 7-14 idag och måste säga att jag trivs som fisken i vattnet på jobbet. Har så sjukt roligt varenda dag. Nu ska jag unna mig en fet powernap i soffan framför satc. Ikväll ska jag dricka jordgubbsvin med fina flickor och njuta av ledighet innan en hel helg med jobb väntar.
 
PUSS

EMMABODAFESTIVALEN

 
En gammal suddig bild från emmaboda 10. Bokade precis biljetten, en vecka kvar. Ska bara stå ut ett x-antal jobb dagar sen ska jag njuta av festivallivet, alkohol i mängder, fina vänner och lite sköna arvika pojkar! FINT

TISDAG.

 
Idag har jag varit ledig. Sov ut, åt frukost i soffan med täcket medan bröderna lejonhjärta rullade på tvn, städade hela mitt rum, bytte lakan, gick en pw med alfons och somnade till i soffan innan Lisa ringde.Tog en snabbfika ute och kollade på hunger games innan hon begav sig hemmåt.
 
Ska strax krypa ner i sängen framför gossip girl, imorgon väntas jobb och sedan är jag återigen ledig till fredag kväll vill hinna till öland och sommarstugan och kanske en utgång men vi får se vad jag gör. Helgen består av jobb jobb och jobb!
 
 
 

I KNOW YOU FEEL IT TO.

 
Igår var jag återigen mentalt support i tatueringstudion ( fast att jag är mer rädd och nervös än milla och felicia som faktiskt ska tatuera sig). Efter att dem blivit fina åt vi lunch på 4kök i solen innan jag begav mig hemmåt och ett kvällspass på jobbet. Spenderade den tid som var kvar av kvällen i soffan framför wallander och en skål med popcorn! 
 
 

LISEBERG.

 
I lördags tog vi bilen och körde mot göteborg och liseberg. Spenderade hela dagen där med massa karuseller, gapskratt, skräpmat, lite skratt till och spelandes på chokladhjulet innan vi tog bilen hem. Stannade, klunkade redbull och kaffe om vart annat innan vi kom hem runt fyra tiden på morgonen så trött att jag trodde att jag skulla svimma. Men så värt, hade en sådan sjukt rolig dag med mina fina vänner. Åh gud vad jag kommer att sakna att inte träffa er varenda dag i höst
 
 

FREDAG.

 
Fredagskvällen spenderades hemma hos mia tillsammans med emma, felicia och rasmus. Vi åt grillat, pratade om livet, skrattade, lyssnade på musik och hade det allmänt mysigt med vattenpipan innan jag körde ner cabbat hem (alldeles för kallt..) och somnade gott i mamma och pappas dubbelsäng.

A BEAUTIFUL LIE.

 

Jag lever. Jag jobbar och jobbar och där emellan har det hunnits med en utgång, millas födelsedagsfest på öland, mys med mina tjejer och sovit. Men i helgen är jag ledig och då blir det förhoppningsvis Liseberg med saknade klasskompisar!
 
PUSS

LA LA LA LOVE.

 
 
 
 
 
 
Idag är det min första lediga dag på en vecka. Har jobbat rumpan av mig denna veckan och när jag inte har jobbat så har jag umgåts med vänner eller sovit. Men idag är jag ledig, och imorgon också för den delen. Solen skiner och jag ska strax ut på en pw med alfons för att sedan hoppa in i duschen och ta tåget till kalmar. Där ska det njutas av solen, shoppa lite och förhoppningsvis få se carolina & tommys nya lägenhet. Ikväll står utgång på menyn och det ska bli sjukt skönt att få ta på sig vanliga kläder, sminka sig och umgås med folk!
 
PUSS
 
 

ALLT SOM ÄR KÄRLEK ÄR DU.

 
Hjärtat är bra konstigt. Där inne finns så många känslor, minnen och så mycket kärlek. och på den andra halvan där finns du. Du & jag. Tillsammans. Där finns du och jag omslingrade i varandra i soffan tittandes på the big bang theory då du retade mig för att jag inte kunde intro låten trots att vi sett nästan alla avsnitt. där är du och jag inne på ica och väljer chips då jag vill ha ost och du inte. Där är jag i din säng på morgonen medans du sover, i din tröja nersprutad med din perfym räknandes av dina födelsemärken på ryggen. Där är du och jag på kvällsprommenaderna runt stensö med saga pratandes om livet. Du och jag hemvinglandes från vallen innan jag på riktigt fick kalla dig för min. Där är du i klassrummet då hjärtat slog dubbla slag varenda gång jag mötte din blick. Där är vi i din säng skrattandes åt ingenting tills tårarna sprutade. Där är jag i din säng på natten då jag vaknade direkt du inte höll om mig. där är jag som alltid ville vara nära dig. där är dina ögon som är dem finaste jag vet. Där är allt som är kärlek, där finns du. Alla kramar, alla pussar, alla ord, alla minnen vi har tillsammans. Allt är där samlat på ett och samma ställe. Där är du & jag, tillsammans utan två krossade hjärtan. Men kanske kan två brustna hjärtan hela varandra, kanske kan dem inte. Men en sak är säker, jag kommer alltid att älska dig hur ont än hjärtat gör.
 
Tack för att du visade mig vad kärlek var.

I JUST CAME TO SAY HELLO

 
Hade en sådan där perfekt kväll förra veckan hemma hos dennis med pizza och fotboll. Skrattade tills magen värkte, sjukt vad mina vänner är störda & underbara!

FINA DAGAR.

 
Veckan efter studenten var jag ledig och njöt till fullo. Tog med mig felicia till sommarstugan där vi solade, kollade på film, åt jordgubbar&smält choklad, grillade och myste med tove och filippa, hängde på krögers, käkade lunch på stan med ronja, myste ännu mer i stugan, firade in midsommar i stan med fina tjejer och midsommar dagen hemma hos gotte sedan stan. Har hängt på travet, haft tacokväll och mycket mer. Älskade sommar

STUDENT

Studenten var den lyckligaste dagen i mitt liv. Kanske den fullaste och fulaste också men det hör väl till. Bildbomb kommer inom kort, bättre sent än aldrig eller hur?

BAL 2012.

 
underbara dag

RSS 2.0