MAGALUF.

Hoppar snart på tåget till Köpenhman för att sedan flyga vidare til magaluf imorgonbitti. Resan kunde inte kommit lägligare, vi hörs någon gång nästa vecka! puss

kräftskiva

'

Gårdagen bjöd på middag hos mormor&morfar och kräftskiva i borgholm hos jonte följt av utgång på vallen. Drack lite för mycket alkohol, tappade min mobil, dansade på vallen innan jag somnade i min säng i ren ångest
 
Idag har jag tvingat med lisa till borgholm för att hämta min mobil hos en snäll pizzagubbe som hittat den. Nu måste jag ta igen en nattssömn innan jag måste packa.
 
 

jag saknar oss


up and away, gone and forgot

är igentäppt och snorig, försöker packa men hoppar mest runt och lyssnar på musik. ska iväg och sola med flis om en halvtimma så måste skynda på lite. puss

lite nytt

super söt bikini överdel från cubus rea

måndag.

thaimaten från igår nam
 
har mest solat på flisans altan idag. tog oss en tur till ö&b också för att fylla på vårt matförråd inför resan. Back to vatten-nudlar-alkohol menyn igen. En runda på mc donalds och köpt tåg biljetter till köpenheman för 97:- (!!) hann vi också med. Nu ska jag försöka bota min huvudvärk för ikväll ska det fiskas och kvällsbada med vännerna. puss

once again

hemma efter en mysig dag med mamma. frossat thaimat och strosat runt affärer. Nu ska jag byta om lite snabbt, ikväll blir det middag hemma hos milla. puss

det här är vad vi kallar adjö

åker till växjö med mamma för en sådan där mor+dotterdag. mysigt!

haha

 

Frågan är vem som är mest tragsik, felicia som skickar denna till mig 04.36 eller jag som är så besatt att min vän ens får för sig att göra en sådan här? (& ja kvalitén är kass men var tvungen att printa den)

mysig kväll med mina gosar


just as fucked up as you are


5 dagar

+ hanna som jag inte hittade någon bild på.

don't ask me, i never tell

Goddag lördag. man glömmer lätt bort vilken dag det är i arbetslösheten. Men här finns ingen ångest, räknar mer ner dagarna tills jag får sätta mig på ett flyg tusen mil bort där det enda problemet som finns är hur man ska hinna ta en powernap innan förfesten. Hur som helst så har jag som vanligt tagit mig en pw därefter ätit frukost, duschat och städat mitt rum. nu ligger jag i min säng och kollar på vd. vad annars?
 
Ikväll ska jag som sagt äntligen få träffa mina flickor. En myskväll utan dess like. Vi har blivit lite som en familj, vi har gått igenom så mycket tillsammans och denna sommaren har nog alla varit lite trasiga vilket vi botat med att umgås mest hela tiden. Som lisa sa "när jag är med er tänker jag inte ens på det" finare än finast är dem. Nu ska jag laga middag tillsammans med mamma pusss!
 

finaste låten

 
Ville mest säga det innan jag ska dejta mina vampyrer ännu en natt. Imorgon ska jag umgås med mina flickor. puss & godnatt

kul att man kan glädja någon denna afton

haha

so i cross my heart and i hope to die

 
Hela huset luktar så gott att jag dör. Ska nämligen ha lite kräftskiva här hemma med familjen + några vänner och om ni visste hur länge jag tjatat om att få äta kräftor! Eftersom att jag suger på att laga mat, förrutom att göra nudlar då, har jag fått som uppdrag att gå en runda med lille alfons vilket jag ska göra nu innan jag ska äta kräftor tills magen spricker!
 
pusss

SÅ HELVETES JÄVLA BRA.


GODMORGON VÄRLDEN


SÖMNLÖSA NÄTTER.

Ligger fortfarande i min säng och har säkert kollat på 10 st vampire diaries avsnitt. Har även tagit en promenad återigen tillsammans med musiken. Benen kryper, huvudet snurrar och hjärtat gör ont. Ett syndrom som brukar komma när jag ska sova själv.

LIKE YOU SAID, NEVER STOP

 
Idag är en sådan där dag som jag har isolerat mig på mitt rum. Bara, jag min säng och vampyrerna i flera timmar. Somnade en stund och gjorde sedan ett undantag då jag gick en pw i över en timme med musik i öronen. Ända sättet att rensa mitt lilla huvud, och det behövdes. Nu ligger jag med tända ljus och snyftar till the notebook.

till alla er som sväljer ner er hjärtmedicin med redbull ni vet vad jag menar.


DU HAR DINA MOLN. OCH JAG KAN INTE LÅTA DEM VARA.


LONG TIME NO SEEN.

 
Förra veckan mötte jag upp en saknad carolina inne i stan för en snabbfika och lite uppdatering om vad som händer i våra liv. Efter det mötte jag upp tjejerna för ännu en fika på 4kök och premiären av snabba cash 2, som tyvärr var en stor besvikelse.
 
 
Har även hunnit med att hajka med fina vännerna från klassen. Hade en sådan där galet rolig/mysig natt som man bara kan i fina vännernas sällskap. Magmusklerna fick sig även lite träning då jag mest skrattade hela tiden.
 
 
Körde ut till en sjö härromdagen med mina fina vänner för att nattbada, prata om allt mellan himmel och jord på bryggan och bara mysa innan vi körde hem till flisan för lite hamburgare & pommes och en nostalgi tripp tillbaka till högstadiets fina dagar.
 
 
I tisdags satt vi ett gäng från klassen vid slottet. Vi grillade, pratade och bara mös tills klockan blev lite för mycket och flis och jag somnade gott hemma hos ronja tillsammans med lisafisa.
 
 
Gårdagen bjöd på utgång med gamla vännerna. Efter lite vinpimplande hos filip, uppskrapade ben och aggressionsutbrott kom vi äntligen fram till km. Somnade sedan gott med mina fyra tjejer efter att ronja och jag suttit ute alldeles för länge och pratat om livet.
 
 
 

HEY THERE.

 
I denna ställning och klädsel har jag spenderat hela min morgon. Kollat på film och käkat frukost i sängen. Nu börjar dock jag bli väldigt rastlös och måste ta tag i mitt liv. Pappa och jag ska i alla fall beställa pizza. Vill slå på alla mina vänner som bara jobbar & jobbar hela tiden. Arbetslöshet är inte lika fint som det verkar vill jag lova! Men på tal om fint, lönen trillade in idag och den var mer än fin kan jag lova. På fredag bokar vi magaluf också, NICE
 
PUSS

PLEASE HELP ME OUT OF HERE.

 
Har äntligen fått ta av bandaget fråmn min hand. Känns så sjukt skönt att slippa ha det där hela tiden i värmen och när det kliar. Fingret är fortfarande sjukt ömt men jag kan åtminstånde röra på det. Ser lite buckligt ut och man ser ganska tydligt vart de gick av men som sagt, sjukt skönt att slippa bandaget!

ÖSTERLEN MED FAMILJEN

 
Hade världens mysigaste dag igår med mamma & pappa. Körde ner till Österlen, besökte Åhus, Kivik, Simmirishamn och Ystad. Gick runt och myste på alla mysiga gator, åt supergod middag på en resturang, åt glass vid hamnen och avslutade dagen med att mysa på stranden utanför Ystad.

ÖSTERLEN

 
 
Ber om ursäkt för gårdagens fluminlägg. Idag är det en ny dag och jag ska följa med familjen till Österlen över dagen. Äta ute och mysa lite!
 

JAG VILL BLI SÅDÄR RIKTIGT LYCKLIG IGEN.

Det går inte att sätta ord på hur denna sommaren har varit. Ena sekunden skratt, andra gråt. För många roliga & bra saker har avslutats i mitt liv på för kort tid och det känns bara helT tomt. Har haft den sämsta sommaren någonsin tror jag. Visst har jag skrattat tills jag fått kramp med mina vänner, haft mysiga kvällar med familjen och trivts bra på jobbet. Men det har inte räckt. För då kommer ensamhets känslan krypande, saknaden efter närhet. Och så dansar man med alkhol i kroppen och har sådär jävla roligt och helt plötsligt kommer känslan igen, och där står du i dörren och vi säger hej och sedan går förbi. Det var allt. Ett hejdå också kanske. Så tänker man att det kanske skulle gå en gång till. Bara du och jag. Sen inser man att vi står på precis samma ställe som för tre månader sen, lika tafatta då som nu. Men så hugger det i hjärtat av kärlek och man tänker bort det dåliga. Och varenda gång någon kille går förbi med din perfym hoppar hjärtat till och jag vänder mig om för att jag för en sekund tror att det är du. Och sen inser jag att du inte ens har den perfymen längre.
 
Det är dax packa väskorna och skapa nya minnen, nya saker att längta efter. Vill inte vakna upp i min säng en morgon till och känna mig ensam, virda på huvudet och där står studentskylten som påminner mig om den roligaste dagen i mitt liv. Vill inte vakna upp arbetslös här en dag till, vill inte känna tårarna komma i ena sekunden och skrattet i det andra. Jag vill att hjärtat ska sluta göra så förbannat jävla ont. Jag vill iväg med mina vänner och bli sådär riktigt lycklig igen.

BÄSTA TIDEN I MITT LIV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har aldrig i hela mitt liv haft så roligt som jag har haft denna vår. Inte undra på att livet känns tomt och konsitgt nu.

GÖTEBORG.

 
Haft en riktigt fin helg i Göteborg med en riktigt fin vän

SOMNAR ENSAM I NATT

 
och hjärtat gör lite för ont

SVAR PÅ TAL

Fick för ganska längesedan en fråga här om vad jag ska göra till hösten. Den där frågan som man får höra 1 miljad gånger från det att man börjar trean tills man tar studenten. Och mina planer förändrades ganska drastiskt i våras. Hade som plan att stanna här, kanske flytta in till stan och söka jobb för vi tjejer har bestämt oss för att göra en riktig lång resa i vinter/vår. Men nu tar jag förhoppningsvis mina tjejer under armen och flyttar till Oslo där vi ska bo och jobba några månader. Jag känner att jag inte har så mycket kvar här att göra. Jag vill prova på och se nya saker och Norge kan vara en bra början. Det är många frågetecken kring hösten, många drömmar och viljor som ska igenom men så länge jag har mina flickor vid min sida kan inget bli fel.

DETTA HAR HÄNT SEN SENAST

 
Har milla satt saxen i mitt hår och kapat av det. Bara sådär. Känns väldigt bra då det är fräscht och mina toppar är hur lena som helst. Trodde aldrig att jag skulle våga och det tog några dagar att vänja sig, men jag måste erkänna att jag är riktigt nöjd!
 
 
Den årliga emmabodafestivalen har ägt rum och fyfan vad roligt jag hade. Skrattade tills tårarna sprutade, drack alkohol i mängder, lyssnade på hur bra musik som helst, ramlade runt bland tält, åt kebabtallrik, blev hög på värktabletter, drivit sönder om danskar med milla tills magen krampade, skedat, haft bakismys, rökt vattenpipa och haft det allmänt jävla roligt!
 
 
 
Och så kom det en full idiot trillandes ur publiken på mitt lilla lillfinger så att det gick av och jag fick gå till sjukstugan. Har haft fruktansvärt ont i det lilla fingret och levt mest på värktabletter. Fick sjukskriva mig från de sista 8 jobbdagar jag hade kvar och jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men; jag saknar mitt jobb!!
 
 
Mamma och pappa tog med sig sin sjukskrivna dotter för att spendera några dagar i sommarstugan tillsammans med kusinerna. Och fyfan vilket rehab. Sovit länge, solat och badat hela dagarna, ätit gott på kvällarna, spelat plump & yatzy, långa promenader vid vattnet, hämt mat och hyrfilm och bara haft det allmänt mysigt. Jag bara älskar det stället
 
 
Flyttade in hos frugan min i fredags. Hade myskväll med pizza och solsidan, sov 13 timmar, flängt hit och dit, satt upp ballonger och serpentiner, fixat med musik och allt som ska fixas innan hon ställde till med ett high school/collage party. Dansade runt som en nörd med underbara vänner hela natten till high school musicals "together". Bugar & bockar för en alldeles för fin kväll
 
 

RSS 2.0