YOU CAN TRY BUT NEVER STOP ME. THIS IS WHAT I MADE OF.



UPPDATE:
Igår var det mys x2 med lite fina flickor. Åt mest kladdis, mös och pratade om allt mellan himmel och jord. Som det ska vara med andra ord. Idag har dagen mest bestått av inställda lektioner och lunch på ming och framför allt planera polen resan med mina kompanjoner. Börjar faktiskt bli tagg nu!

Och idag då, ligger i jespers säng och lyssnar på musik. Har lagat pasta & kyckling samt kollat på kejsarens nya stil och snart ska vi kolla på tvåan hihi. Har bara en enda lektion imorgon sen ska jag hem och mysa med familjen och packa. Carolina kommer hem och det känns som om jag inte träffat henne på evigheter!


PUSSS

SÖNDAG.



Måste hitta en hårring! Vill både ha en i guld och silver eftersom jag blivit besatt av låga toffsar, är så skönt att slippa ha håret hängandes eftersom att mitt har blivit så slitet.

MYSIG SÖNDAG. Har inte gjort något värt att nämna, bara slappat och det har varit så sinnessjukt skönt. En middag med familjen + farmor har i alla fall hunnit med samt en lång promenad med alfons. Ser faktiskt fram emot denna veckan med myskvällar 2x och på torsdag åker vi till polen! Mer om det senare.

Ska i alla fall avsluta min söndag med grönsaker & dipp framför wallander med mamma. Men först ska jag hoppa in i duschen och kolla några pretty little liars avsnitt.

PUSS

WHEN YOU ARE IN LOVE YOU CAN'T FALL ASLEEP. BEACUSE REALITY IS BETTET THEN YOUR DREAMS.




"JAG HAR ALDRIG SETT MIG SJÄLV HA SEX"


lite kassa iphone bilder som vanligt

FIN KVÄLL. Började med att rensa ica på alla godsaker, lagade sedan till den och jag kan stolt säga att jag stod för en del av salladen (suger på att laga mat). Öppnade paketer, åt mat, åt lite till, drack alkohol och spelade ölspel & "jag har aldrig". En del flickor drog vidare medans vi andra stannade kvar och ja, skrattade tillls jag fick kramp. Syftar mest på rubriken ovan.. haha fna är dem i alla fall♥

GRATTIS MIN FINA.



Min lilla ängel fyller 19 år idag. Det firar vi med trerätters och alkohol med fina vännerna. Men först: en dusch och några avsnitt av pretty little liars.

PUSS

NOW YOU'R JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW.



SINNESSJUKT BRA. spelar den non-stop samtidigt som jag läser alla bloggar i hela världen för att slippa jobba på mediauppgiften.

WHO SAYS I CAN'T BE FREE. LIKE I USED TO BE.



IGÅR:
Bröt ihop lite. Jag, mamma och ett glasspaket. Kollade på weekends samt gamla kort och pratade i flera timmar. Kollade sedan på livet blir bättre - " man kan inte vara älskad av alla även om man är gay eller inte" Finaste orden faktiskt. Somnade sedan lite mer pepp på livet. mamma är rätt bra

IDAG:
 Har haft en bra dag trots jobbiga lektioner. Sov två timmar och sedan har jag solat, bastat och myst med fina milla någon timme och nu äter jag pannkakor för andra gången idag och inväntar nya pretty little liars avsnitt. Imorgon är det fredag vilket betyder lunch med carro och fredagsmys med jesper. WI

PUSS

YOU CAN'T FOOL ME, CAN YOU?



Mår inte speciellt mycket bättre. Trycker i mig huvudvärkstabletter, lyssnar på musik och drömmer mig bort till bara ben och vattenkrig och inser hur sinnessjukt trött jag är på livet just nu. En sista minuten resa nu tack

BESATT.



fan

WE COULD STOP THE UNIVERSE WITH OUR HEARTBEATS TONIGHT.


oh så fin♥

Intalar mig själv att jag mår bättre. Febern är i alla fall borta men den där jävla förkylningen sitter fortfarande i, mina ben skakar av ansträngning vid minsta rörelse. Ska försöka ta mig till skolan imorgon i alla fall innan CSN skickar ett personligt hotbrev plus att jag saknar mina fina i skolan. Ska hoppa in i duschen nu och invänta mamma, ikväll ska vi äta pizza. Så sjukt jävla gott är trött på yoggi och festisar som jag levt på de senaste dagarna!

PUSS

SJUK.



Efter både sms och komentarer om hur kass uppdateringen är här utav mina två störsa fans (enda?) kände jag mig illa tvungen att uppdaera. Men jag har haft mina skäl. Har legat i feber och fetaste förkylningen sedan i lördags och den största ansträningen har varit att svälja fler panodiler då någon opererat in knivar i min hals.

Kände mig lite piggare idag, försvann dock då jag skulle ta en minipromenad för att få känna dagsljus ett misstag då den promenaden slutade i en powernap i 3 timmar och feber. Mår lite bättre nu då mamma tvingat upp mig ur sängen, tryckt i mig lite glass och nypressad apelsinjuice samtidigt som vi kollat på tv. Mysigt

Känner mig otroligt raslös men det finns inte en chans att jag orkar gå i skolan, blir seriöst utmattad i kroppen av att gå upp och hämta mer dricka (mamma har nu köpt sådana där festisar jag hade när jag gick på fritids) eller gå på toa. Förresten har jag laddat ner pretty little liars och FYFAN vilken bra serie säger jag bara. Har snart kollat klart hela säsongen och som den serienörd som jag är, är jag i extas! Glömmer nästan bort hur ont i huvudet jag har = se värd.

Hörs mer när jag inte nyser 37 gånger under en film.
PUSS



EVEN WHEN THE SUN GOES DOWN YOU'R STILL AROUND CAUSE THE MOON ABOVE MAKES REAL LOVE.



4 kassa bilder från iphonen får sammanfatta fredagens bravader. Lyckad förfest. Lyckad utgång och Lyckad fredag. Kommer sakna mina idioter som övar utspring till country road och sjunger med till en rosa helikopter♥ Tackar gud att vi har ett halvår kvar tillsammans

DET ÄR LITE SÅ DET FUNGERAR I MIN FAMILJ.


DON'T STAY BUT NEVER GO AWAY.



Har börjat fundera på om jag är sjuk. Sova-hela-tiden-helst-hela-dygnet-syndrom. Somnade innan klockan tio igår, sov hela natten, kom hem dödstrött sov två timmar, tvingade upp mig själv för att träna med milla och nu sitter jag här och somnar snart sittandes bland hårföner och plattänger!

HUR SOM imorgon är det fredag vilket betyder några timmars skola, donken käk (!!!!!), förfest och sist men inte minst utgång med lite härliga tjejer. Känns som om det var evigheter sedan jag festade nu på riktigt. Ska äta lite kvällsmat nu, vet ju någon som kommer somna innan klockan tio ikväll..

Ni får i alla fall ha en bra helg!
PUSS

VINRÖTT.



Hade på mig denna tröjan ovan idag till leggings & kängor. Hittade den på mellandagsrean och den kommer från gina! Älskar färgen

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA.


KARMA IS A BITCH.


snyggaste människorna någonsin. helt sinnes sjukt

Det händer inte mycket i mitt liv just nu. Jag går i skolan, äter, sover och nöter the big bang theory. Men det är synd att klaga denna veckan har gått sjukt fort och på fredag är det utgång med härliga tjejer som gäller. Ska bara genomlida två engelska c lektioner först..
Sitter just nu och lyssnar på bästa håkan och ska strax åka och träna med milla !

PUSS

STAR.



Bjuder på urkassa mobilbilder. Ska i alla fall föreställa mitt stjärnlinne som kommer från h&m. Hade på mig det på nyår och gillar det väldigt mycket. Kommer som sagt från h&m och kostar 199:- tror jag.

PUSS

WORD.


SOME SORT OF WINDOW TO YOUR RIGHT. AS HE GOES LEFT AND YOU STAY RIGHT.


oh lite sommar och pizza NU TACK

Kom hem för ca en timme sedan, tolv timmar hemifrån och åtta utan mat. Höll på att dö av hunger kan jag tala om då jag äter iprincip hela tiden..Satt hur som kvar i skolan och skrev på mitt tal gick sådär om jag ska vara ärlig men tanken var god. Har sedan simmat en timme med milla, bastat och myst med massa prat om livet & framtiden och nu sitter jag halvt utslagen i soffan. Somnade halv två i natt då jag låg och kollade på the big bang theory och kunde bara inte sluta titta!! Ska i alla fall inte röra mig från soffan och mina kiwisar ikväll.


PUSS


TRYING HARD TO FIND FEELINGS THAT I CAN BRING BACK ALIIVE.




Ännu en helg förbi. Känns sådär faktiskt men detta har i alla fall varit en bra sådan. Hade det super mysigt hemma hos lisa i fredags med pannacotta och snack hela kvällen. Och igår kom jesper hit, käkade middag och sedan kom lisa och fabian för att kolla gladiatorerna och flim. Mysigt.

Är halvt överlycklig att jesper lyckades fixa min hdmi sladd, dock funkar inte ljudet men det gör inte så mycket. Så ska krypa ner i sängen framför remember me nu innan jag ska hoppa in i duschen. Ikväll kommer flis hit för lite wallander och prommenad mys. Nästa vecka är det slut med myskvällarna, utgång med dem bästa står på shemat och kunde nog inte vara mer pepp!!

PUSS

OCH JAG TÄNKTE PÅ ALLA DRÖMMAR MAN DRÖMT. HUR DE SAKTA MEN SÄKERT DÖTT UT.



Idag satt jag och mina fina kompanjoner ovan och pratade om livet. Vi satt i de där rummet så länge att vi glömde helt bort att vi ens befann oss i skolan och egentligen hade lektion. Men det gjorde ingenting för ibland behöver man prata, om hur livet förändras på en sekund, hur människor förändras och om framtidsplaner. Denna sista tiden ska bli den bästa med roadtrips, siesta, bal och student. Alla fina i skolan gör dagarna så mycket lättare.

Avslutade dagen med ett efterlängtat donken besök, så stört värt. Åkte sedan hem och mötte upp mamma för att handla och det tog inte fem minuter innan jag deckade i soffan när vi kom hem. Har ätit lite nu och tänkte bege mig till lisa för lite myskväll. Mår så fruktansvärt illa pga min mage men försöker att tänka bort det så gott det går, trycker i mig panodiler och hoppas att det blir bättre. Imorgon kommer jeppis hit för ännu en myskväll.

PUSS

TITANIC.



har legat i soffan och kollar på tatanic sedan jag kom hem, har inte ens haft en tanke på mat, då är det illa, finaste kärleksfilmen någonsin. Ska käka lite nu och sedan åka till milla och krama på henne som precis kommit hem från usa♥

KEEP IT UP.



Sådär ja, färdig pluggad och färdig duschad. Hann till och med gå en mysig liten promenad med ronja och alfons. Sitter i soffan med mamma och kollar på livet blir bättre, otroligt fint program,  och dricker thé men somnar snart sittandes. Inte många timmars sömn i natt om man räknar med hur bortskämd jag har varit med de dem senaste veckorna.


PUSS

SOMETHING IN YOUR EYES MAKES ME WANNA LOOSE MYSELF.


Fick denna klänning från h&m i julklapp, älskar att den är stickad och att den funkar lika bra som linne!

Första skoldagten avklarad = en liten mentorstid och flera timmars skratt i matsalen. Har sedan dess ätit och sovit och nu sitter jag med plugg, hade totalt missupfattat att vi ska ha en redovisning imorgon på 5 till 10 minuter i engelska c. Rätta någon annans rapport och sedan analysera den inför klassen - sådär kul.

PUSS

ARE YOU COMMING TO GET ME NOW?



Tänkte ge alla blonda tjejer ett litet hårtips. Mitt hår blir alltid fult och mörkt på vintern då solen inte bleker det. Och slingar jag mitt hår så håller det inte sådär jätte länge. Men jag fick den här över i julklapp. Det är som en inpackning fast med färg, fungerar som ett silvershampo då man har i det i fuktigt hår och tiden är beroende på hur mycket färg man vill ha. Tycker i alla fall att den fungerar sjukt bra!


DU SA DU BEHÖVDE TID, DU HADE TID.


Nya skor från Din Sko ¨

Hade en jätte mysig kvälll igår med mina tjejer och som sagt, ett perfekt avslut på detta lov. Känns helt sjukt att skolan börjar imorgon, att jag nu haft mitt allra sista jullov, någonsin. Får i alla fall träffa mina fina klasskompisar och helgens planer är inte fyskam, så lite positivt är det väl. Har för övrigt en fruktansvärd mensvärk som plågar mig samtidigt som jag städar mitt rum och dunkar musik för att försöka bli lite pepp på tillvaron. Ska slänga i mig lite frukost nu!

Fick en sådan ångest inför min balklänning för några dagar sedan, har vetat exakt hur jag vill att den ska se ut men inte hittat någon passande bild men för några dagar sedan räddade weheartit mig. Hittade den perfekta bilden så om någon timme ska jag ner till sömmerskan för att visa bilden och lite, hoppas även att jag ska få med mig felicia. Och ikväll ska ronja äntligen färga min hemska utväxt ! tack gode gud


PUSS+

LOVE TO YOU.



Ronja kom förbi innan, vi tog en promenad till mammas jobb för att hon skulle fixa något med internetbanken, gick hem åt frukost och tog sedan en promenad till med alfons föR att följa henne hem. Tänkte hoppa in i duschen nu för ikväll ska jag och brudarna ovan hem till ronja för att äta middag + pannacotta, bästa avslutet på lovet♥

MÅNDAG.



Igår fastnade mamma och jag framför australia. Satt från nio till ett i soffan och glodde, fruktansvärt bra film måste jag säga och nu plågar jag mig med my sisters keeper = lipkalas. Bra start på veckan

WHEN WE LIE NOSE TO NOSE AND IT NEVER SEEMS TO BE CLOSE ENOUGH.


LITTLE GIRL WAKE UP, IT'S JUST A BAD DREAM.



(lite sommar och solbränna hade inte varit fel någonstans just nu)

Igår åkte jag in till jesper. Vi åt middag och kollade på film med jonathan och frida, myskväll helt enkelt. Somnade vid halv sex imorse och sov till halv tre, bra sömnrutiner såhär 2 dagar innan skolan börjar! Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på nyaste vd-avsnittet, extas typ!

PUSS


00.15



natthumor

JAG SKULLE KUNNA KRAMA OM DIG I FLERA ÅR.



För allt vi varit med om, För att du är världens bästa människa

LET'S PLAY A GAME YOU AND I. THE ONE THAT FALLS IN LOVE FIRST LOOSE.



Tillbringat dagen på nybro open med hanna, med filippa och måns,  med mamma och pappa och med några fika-stop hemma hos mormor och morfar. bra dag! Har precis tryckt i mig en fet pizza och inväntar nu filmmys i soffan, ovanligt? Nej men sjukt skönt är det i alla fall.

Förresten vaknade 04.03 i natt för att vara exakt, hade ju tänkt se hockeyfinalen men hann se förlängningen och det var det viktigaste, blev nästan rörd för att dem blev så glada över vinsten. åh. Annars börjar jag få en fet ångest inför skolan, att det är min allra sista termin på stagg, att JAG tar studenten om ett halvår. skräcklycka skulle jag kalla det



PUSS

IF LOVES A FIGHT, I SHALL DIE WITH MY HEART ON THE TRIGGER.



Har tillbringat hela dagen med tjejerna roadtripat, ätit och shoppat lite. Hittade lite fint men själva sällskapet gjorde hela dagen. Halvligger i soffan och väntar på att maten ska bli klar i min staggmedia tröja som är så stört skön, efter maten ska mamma och jag kolla på en film hon hyrt. Myskväll med andra ord, klagar inte då jag inte mår speciellt bra. Ikväll är det hockeyfinal om jag kan hålla mig vaken!

PUSS

IF I ONLY HAD SEEN A SMILE ON YOUR FACE.



Tjejerna åkte precis efter en riktigt mysig kväll♥ ska krypa ner till gossipgirl nu med ett leende på läpparna, efter det gulligaste smset. annars är det roadtrip och staden som gäller imorgon, lite käk och mys med några flickor. förövrigt suger det ganska hårt att jag antagligen fått tillbaka urinvägsinfektionen. Ett i-landsproblem för er desto större för mig.


puss & godnatt

IF LOVE IS WHAT YOU NEED, A SOLIDER I WILL BE.



Fick det fina halsbandet från mina kusiner i julklapp, blev sjukt glad. Dock var det köpt i turkiet tror jag! Hur som helst så kommer strax mina tjejer hit för myskväll. Har lagat grekisk mat och efterrätt till det, okej mamma gjorde mest men det är tanken som räknas right?

PUSS

THEY SAY BEFORE YOU START A WAR, YOU BETTER KNOW WHAT YOU'R FIGHTING FOR.



Började min morgon med att lipa konstant mellan klockan sex och nio, jävla mage. Har i alla fall fått i mig några ägg nu, duschat och nästan städat mitt rum klart. Idag är det en bra dag i alla fall, mina fina ovanför kommer hit och kramas ikväll. Jag har saknat oss♥

PUSS

-



It's okay to have scars, they will make you who you are
It's okay to have fear, as long as you're not scared of coming here
And in the middle of the night, just call if you wanna talk
Cause you know that I wanna talk too



IF I HAD ONLY FELT HOW IT FEELS TO BE YOURS. I WOULD HAVE KNOW WHAT I'VE BEEN LIVING FOR ALL LONG.



fick sova 4,5 ynka, timmar i natt vilket resulterar i mjukiskläder och soffläge hela dagen. såg nyss en film med carolina och mina ögon är svullna än vad den hette är oklart men en otroligt jävla fin filM var det i alla fall.

WITHOUT KNOWING IT, YOU SPIN MY WORLD AND MAKES ME NUMB.


YOU ARE MY SWEETEST DOWNFALL. I LOVED YOU FIRST. I LOVED YOU FIRST.



hemkommen från en super mysig kväll hos felicia. tog tag i mitt liv och mötte upp felicia och ronja vid affären, köpte massa gott, åkte hem lagade plankstek plus efterrätt, myste till monopol, film och prat tills klockan blev lite för mycket. Ligger just nu i sängen och ska kolla några avsnitt av the big bang theory innan jag ska sova!

PUSS

VARNING FÖR BITTERHET.


Mår illa och har ont i magen på samma gång = ätit något jag inte tål, somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för tidigt, är allmänt bitter och skulle kunna döda för en utomlandsresa. Annars? Jodå.


MITT 2011.


Januari
Firade in det nya året med fina tjejer och alkohol, lite för mycket kanske men kvällen blev tillslut lyckad. Kakan fyllde 18 och vi hade en sjuk födelsedags fest här. Ronja var näst på tur och spenderade en trevlig kväll hemma hos lisa med skönt folk. Carolina flyttade även hemifrån och jag spenderade rätt mycket tid åt fotbollen.



Februari
Denna månaden spenderades med nötterna ovan bland annat, sjuka klassfester, kvällar och förfester med fina människor. Hade även överraskning för Filip på hans födelsedag, sinnessjukt rolig kväll. Spenderade också många mysiga kvällar med mina fina plus att jag tillbringade oändligt många timmar till vampire diaries..



Mars
Flisan fyllde 18 spenderade hennes kväll med förfest och sedan på sandra, en sjukt lyckad kväll! Åkte upp till stockholm några dagar med klassen för att mysa på stan, kolla på olika sevärdigheter och hänga med johan och andreas. Emmabodas rugbyfest ägde rum med rebecca & fiona, kan varit en av årets roligaste fester med alldeles för många mintushottar som slutade med pan-pizza på köksgolvet.



April
April var en bra månad, fyfan. Åkte till danmark med laget på träningsläger några dagar, köpte upp alkoholutbudet på netto och spelade alldeles för mycket fotboll. Jobbade även på brännan då det var sjukt varm ute. Hade även årets första grillfest som slutade med spykalas för vissa. Sist men inte minst fyllde jag 18, firade det med middag och drinkar på krögers och sedan en galet rolig utgång på årets första vallen på valborg.





Maj
Började månaden med myskväll med filippan och flisan, åkte sedan till stockholm för att shoppa, festa och mysa. Lätt den bästa stockholmsresan vi har gjort. Tog även körkort och var just då lyckligast i hela världen. Spenderade även många kvällar på vallen som nybliven 18 åring och njöt mest utav våren.



Juni
Världens bästa månad, nästan. Det var studenter, x-antal utgångar på vallen, mysiga kvällar, skolavslutningar och hallon shottar. Firade midsommar i stugan med mina fina plus stockholms killarna, väldigt lyckad kväll som slutade med fyllesms och köttbullemackor. Och för det bästa av allt: siesta! OslagbRara dagar med mina två absoluta favoriter, helt klar det bästa på hela månaden.



Juli
Spenderade mycket tid på öland, solade och myste. Amilia fyllde 18 och hade en galet rolig födelsedagsfest i hennes sommarstuga. Det var även utgångar, myskvällar och poolhäng som gällde. Flisan och jag åkte upp till göteborg för en vecka med fotboll, liseberg, utgång och annat mysigt. Stört rolig vecka!



Augusti
Spendernade även denna månaden många mysiga dagar på öland. Jobbade även en del under denna månaden, tappade bort mitt pass och fick panik och spenderade sjukt mycket tid hos ronja då hon var ensam hemma i en vecka. Gjorde även en hel del utgångar och myste med mina fina. I slutet åkte vi tjejer till sunny beach - den bästa veckan i mitt liv. punkt och slut



September
Lisa fyllde äntligen myndig vilket firades med förfest och utgång, väldigt lyckad kväll. Njöt av det sista av sommaren med sista utgången på vallen med felicia och filippa, klunkade sju olika sorters alkohol på 45 minuter och dansade tills vallen stängde.



Oktober
Hösten kom och spenderade väldigt mycket tid till att festa. Vi skapade qvös, hade en galen första fest på västerport, tove fyllde 18 vilket firades med grisbilden på mig och filippa och utgång på palace. Tove och Erika styrde även med en 18 års fest som var väldigt rolig. Hade även en sjuk fest hos felicia där alla fick lite för mycket av det goda, spenderad även mycket tid med mina fina.



November
Tog ett uppehåll från fotbollen, spenderade tid med mamma och fikade med saknade vänner. Hade en väldigt dålig vecka, firade min underbara kusin och sist men inte minst fyllde kalle år vilket firades med middag och alkhol och avslutades med tända ljus med mina favvisar.



December
Mysig månad med julgodisbak med felicia och filippa, festande hos milla och sedan amigo och julklapps race med mina fina för att säga hejdå till milla som drog till usa. Firade jul med min fina familj plus släkt och spenderade sista timmarna på året tillsammans med jesper.

2011 har varit ett sjukt bra år när man ser tillbaka. 18 år fyllda, körkort, siesta och sunnybeach är ju absolut höjdpunkterna. 2012 lär ju bli lika bra då det är vår tur med student & bal, läskigt men sant !


HAPPY NEW YEAR.



GOTT NYTT ÅR! Hann inte blogga alls igår och att det är ett nytt år känns ju helt sjukt? 2012..Spenderade i alla fall mitt nyår hos jesper, åt sexrätters, kollade på raketer, drack champagn och myste♥ så värt! Skulle mest säga att jag hoppas att ert nyår blev lika lyckar som mitt.


RSS 2.0